Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,193
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

560
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تغییرات کیفیت و ترکیبات چغندرقند بر کارآیی مواد شیمیایی فعال سطحی در صنعت تولید شکر

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 170

چکیده

 وقتی که مواد شیمیایی فعال سطحی یا سورفاکتانت ها در پختهای آخر استفاده می شوند, موجب کاهش ویسکوزیته ماسکویت های آخر می گردند. با کاهش یافتن ویسکوزیته ماسکویت آخر این انتظار وجود دارد که درجه خلوص ملاس پایین آمده و شکر تولیدی کیفیت بهتری پیدا کند. بروز تغییر در ترکیبات و کیفیت چغندرقند در طول بهره برداری می تواند خواص مفید مذکور را تحت تاثیر قرار دهد. در این پژوهش سه غلظت متفاوت شامل 50, 100 و (ppm)150 از دو ماده فعال سطحی به نامهای اورانوس (CB9) و ایزوپروپیل میریستات بطور جداگانه به ماسکویت های آخر افزوده شدند. سپس اثر آنها بر رنگ شکر پخت سه و خاکستر شکر مذکور و درجه خلوص ملاس مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که پس از کاربرد مواد مذکور, رنگ و خاکستر شکر و درجه خلوص ملاس کاهش یافتند, لکن این تاثیرات در دو نیمه بهره برداری مشابه نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مصباحی، غلامرضا، حجت الاسلامی، محمد، کرباسی، احمد، و شکرانی، رضا. (1381). اثر تغییرات کیفیت و ترکیبات چغندرقند بر کارآیی مواد شیمیایی فعال سطحی در صنعت تولید شکر. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 9(3)، 161-170. SID. https://sid.ir/paper/9554/fa

    Vancouver: کپی

    مصباحی غلامرضا، حجت الاسلامی محمد، کرباسی احمد، شکرانی رضا. اثر تغییرات کیفیت و ترکیبات چغندرقند بر کارآیی مواد شیمیایی فعال سطحی در صنعت تولید شکر. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1381؛9(3):161-170. Available from: https://sid.ir/paper/9554/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا مصباحی، محمد حجت الاسلامی، احمد کرباسی، و رضا شکرانی، “اثر تغییرات کیفیت و ترکیبات چغندرقند بر کارآیی مواد شیمیایی فعال سطحی در صنعت تولید شکر،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 9، no. 3، pp. 161–170، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9554/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا