مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

310
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 72

چکیده

 زمینه مطالعاتی: بهبود عملکرد و افزایش پایداری کیفیت گوشت از مهمترین اهدافی است که در صنعت پرورش طیور مد نظر قرار می گیرد. هدف: هدف مطالعه کنونی تاثیر تغذیه ی جیره های حاوی سطوح مختلف درمنه خزری بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی بود. روش کار: تعداد 375 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 5 تکرار و 15 قطعه بلدرچین در هر تکرار با جیره پایه حاوی سطوح صفر, 5/0, 1, 5/1 و 2 درصد درمنه خزری طی مدت 42 روز تغذیه شدند. در سن 42 روزگی, از هر واحد آزمایش دو قطعه پرنده انتخاب و جهت تعیین خصوصیات لاشه و اندازه گیری مالون دی آلدئید ماهیچه ی سینه و ران کشتار شدند. نتایج: افزایش وزن تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت, اما مصرف خوراک بلدرچین های تغذیه شده با 2 درصد درمنه پایین تر از مصرف خوراک گروه شاهد بود (05/0>P). همچنین, اختلاف معنی داری بین تیمارهای آزمایشی از نظردرصد وزن لاشه قابل طبخ, درصد ران و سینه, کبد و قلب مشاهده نشد. بالاترین و پایین ترین مقدار مالون-دی آلدئید, در ماهیچه ران, به ترتیب در گروه شاهد و پرندگان تغذیه شده با 5/1 درصد درمنه مشاهده شد (05/0>P). درحالیکه در ماهیچه سینه, پایین ترین مقدار مالون دی آلدئید در گروه تغذیه شده با 2 درصد درمنه خزری مشاهده شد که تفاوت معنی داری با شاهد داشت (05/0>P). نتیجه گیری نهایی: نتایج نشان داد که تغذیه ی 2-5/1 درصد درمنه خزری به بلدرچین های گوشتی می تواند بدون اثر منفی بر ضریب تبدیل مصرف خوراک, باعث کاهش مصرف خوراک شود و با کاهش تولید مالون دی آلدئید گوشت, به بهبود کیفیت آن کمک نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طوسی، ابراهیم، دستار، بهروز. (1399). اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(2 )، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/956083/fa

    Vancouver: کپی

    طوسی ابراهیم، دستار بهروز. اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(2 ):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/956083/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم طوسی، بهروز دستار، “اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 2 ، pp. 61–72، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956083/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button