APA:
کپیطوسی، ابراهیم، دستار، بهروز. (1399). اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(2 )، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/956083/fa
Vancouver:
کپیطوسی ابراهیم، دستار بهروز. اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(2 ):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/956083/fa
IEEE:
کپیابراهیم طوسی، بهروز دستار، “اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد, ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 2 ، pp. 61–72، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956083/fa