مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,014
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات کیفی و شیمیایی شش رقم توتون (Nicotiana tabaccum)

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 97

چکیده

 به منظور درک بهتر تفاوت بین ارقام مختلف توتون در خصوصیات کیفی برگ و خصوصیات شیمیایی, شش رقم توتون آتش خشک, مادول, کنتاکی 171, تولزا 68, وسترن, دی ار وی 1 و دی ار وی 10 برای تعیین جذب و تجمع پتاسیم و نیتروژن در اندامهای مختلف و خصوصیات کیفی مورد بررسی قرار گرفتند. گیاهان در اسفند 1376 در خزانه کشت شدند و سپس در بهار سال 1377 به مزرعه منتقل شدند و در قالب یک طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار کشت شدند. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین ارقام مختلف در درصد پتاسیم ریشه, نیتروژن ریشه, نیتروژن برگ, پتاسیم ساقه و درصد قند وجود داشت. اما درصد پتاسیم برگ, نیتروژن ساقه, درصد نیکوتین, درصد خاکستر کل و زمان سوزش بین ارقام مختلف, تفاوت معنی داری وجود نداشت. مقدار پتاسیم و نیتروژن اندامهای مختلف ارقام طی مراحل رشد متفاوت بودند. نیتروژن و پتاسیم از طریق تاثیر بر درصد قند؛ نیکوتین و زمان سوزش در کیفیت توتون تولیدی موثر بودند, در نتیجه تغییرات این دو مراحل مختلف رشد بر خصوصیات کیفی توتون موثر است. ماکزیمم و مینیمم جذب پتاسیم و نیتروژن به ترتیب در مراحل ابتدایی و انتهایی رشد (58-42 و 122-94 روز بعد از نشاکاری) مشاهده شد.  

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوانی مقدم، پرویز، محسن زاده، رضا، و آهی فر، حسین. (1380). بررسی خصوصیات کیفی و شیمیایی شش رقم توتون (Nicotiana tabaccum). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 8(4)، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/9562/fa

    Vancouver: کپی

    رضوانی مقدم پرویز، محسن زاده رضا، آهی فر حسین. بررسی خصوصیات کیفی و شیمیایی شش رقم توتون (Nicotiana tabaccum). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1380؛8(4):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/9562/fa

    IEEE: کپی

    پرویز رضوانی مقدم، رضا محسن زاده، و حسین آهی فر، “بررسی خصوصیات کیفی و شیمیایی شش رقم توتون (Nicotiana tabaccum)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 8، no. 4، pp. 85–97، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9562/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button