مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

266
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

از سفره های شرقی تا خوراکهای فرانسوی، قرن نوزدهم میلادی

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 27

چکیده

 متن حاضر بخش دوم از مجموعه ی دو مقاله ایست که بخش اول آن قبلا در شماره ی بیست و نهم مجله ی « قلم» به چاپ رسیده است. به دنبال طرحی که در قسمت اول این مجموعه مطرح شد و به بررسی تاثیر محصولات و خوراک های شرقی به عادات غذایی روزمره ی فرانسوی ها در قرون هفدهم و هجدهم میپرداخت, مقاله ی پیش رو با دنبال کردن همان طرح به بررسی این موضوع در قرن نوزدهم میلادی میپردازد. به همین منظور با مطالعه ی برخی عادات غذایی و کتب آشپزی برجسته ی قرن نوزدهم, قصد داریم به سوالات مطرح شده در ابتدای این تحقیق پاسخ دهیم: آشپزی و خوراکها شرقی, بخصوص ایرانی, در تغییر استاندارد خوراک فرانسوی در قرن نوزدهم چه میزان تاثیرگذار بوده است؟ برای توضیح بهتر تحقیق مان, در ضمیمه دستور پخت غذاهای ایرانی را اضافه میکنیم, که در سال 1872 میلادی, توسط دوبوآ (Dubois) مؤلف کتاب آشپزی همه ی کشورها نوشته شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارنواترابی، دومینیک. (1399). از سفره های شرقی تا خوراکهای فرانسوی, قرن نوزدهم میلادی. قلم، 16(31 )، 7-27. SID. https://sid.ir/paper/956279/fa

    Vancouver: کپی

    کارنواترابی دومینیک. از سفره های شرقی تا خوراکهای فرانسوی, قرن نوزدهم میلادی. قلم[Internet]. 1399؛16(31 ):7-27. Available from: https://sid.ir/paper/956279/fa

    IEEE: کپی

    دومینیک کارنواترابی، “از سفره های شرقی تا خوراکهای فرانسوی, قرن نوزدهم میلادی،” قلم، vol. 16، no. 31 ، pp. 7–27، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956279/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button