APA:
کپیشاکری، ناهید، انتظاری، محمدحسن، و عباسی، بهنود. (1400). بررسی تاثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/957421/fa
Vancouver:
کپیشاکری ناهید، انتظاری محمدحسن، عباسی بهنود. بررسی تاثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/957421/fa
IEEE:
کپیناهید شاکری، محمدحسن انتظاری، و بهنود عباسی، “بررسی تاثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 ، pp. 1–12، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957421/fa