مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

229
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

468
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات جایگزینی پودر ماهی جیره غذایی با مخمر (Saccharomyces cervisiae) بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 69

چکیده

 در این مطالعه, اثرات جایگزینی پودر ماهی جیره غذایی با پروتئین تک یاخته (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. مراحل اجرایی و عملی این پژوهش در تابستان سال 1398 به مدت ده هفته در یک کارگاه پرورش ماهی واقع در روستای بهشت آباد شهرستان اردل انجام گردید. تیمارهای آزمایشی در مطالعه حاضر شامل تیمار 1 یا صرفاً پودر ماهی, تیمار 2 حاوی دوسوم پودر ماهی+ یک سوم پروتئین تک یاخته, تیمار 3 حاوی دوسوم پروتئین تک یاخته+ یک سوم پودر ماهی و تیمار 4 یا صرفاً پروتئین تک یاخته بودند. در پایان دوره ی آزمایشی, براساس نتایج به دست آمده, بهترین عملکرد شاخص های رشد (میانگین وزن نهایی, نرخ رشد ویژه و شاخص وضعیت) به طور معنی داری در تیمارهای 1 و 2 (به ویژه تیمار 2) به دست آمد و تیمارهای 3 و 4 (به ویژه تیمار 4) دارای پایین ترین میزان عملکرد بودند. در مورد شاخص کبدی و احشایی, اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نگردید (05/0P>). بهترین میزان ضریب تبدیل غذایی و نرخ بازده پروتئین و کارایی غذایی در تیمارهای 1 و 2 (به ویژه تیمار 2) مشاهده گردید که با دیگر تیمارهای آزمایشی اختلاف معنی داری نشان داد (05/0P<). همچنین میزان کل غذای مصرفی یک ماهی و میزان دریافت غذای روزانه در تیمارهای آزمایشی مختلف اختلاف معنی داری نداشتند (05/0P>). در پایان, با توجه به نتایج این پژوهش پیشنهاد می-گردد جهت اقتصادی تر کردن جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان, حداقل 25 درصد و حداکثر 50 درصد پودر ماهی با پروتئین تک یاخته ی مخمر ساکارومیسس سرویزیه جایگزین شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی فارسانی، اصغر، هاشم زاده سقرلو، ایرج، و پیرعلی خیرآبادی، اسماعیل. (1400). اثرات جایگزینی پودر ماهی جیره غذایی با مخمر (Saccharomyces cervisiae) بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 15(4 )، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/957468/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی فارسانی اصغر، هاشم زاده سقرلو ایرج، پیرعلی خیرآبادی اسماعیل. اثرات جایگزینی پودر ماهی جیره غذایی با مخمر (Saccharomyces cervisiae) بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1400؛15(4 ):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/957468/fa

    IEEE: کپی

    اصغر خسروی فارسانی، ایرج هاشم زاده سقرلو، و اسماعیل پیرعلی خیرآبادی، “اثرات جایگزینی پودر ماهی جیره غذایی با مخمر (Saccharomyces cervisiae) بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 15، no. 4 ، pp. 57–69، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button