مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

139
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سمیت کلرپیریفوس بر شاخص های خونی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تغذیه شده با سطوح مختلف پربیوتیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 170

چکیده

 هدف این مطالعه بررسی تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) بر شاخص های خون شناسی ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) مواجهه شده با سم کلرپیریفوس بود. برای این منظور تعداد 120 بچه ماهی تیلاپیا به مدت 42 روز در 4 تیمار (هر یک با سه تکرار) شامل (1) شاهد, فاقد پربیوتیک قارچ صدفی, (2) غذای حاوی 0/005, (3) غذای حاوی 0/1 و (4) غذای حاوی 0/2 درصد پربیوتیک قارچ صدفی تقسیم شدند. سپس به هر گروه غلظت 0/5ppm سم کلرپیریفوس به مدت 16 روز اضافه شده و شاخص های خونی ماهیان در سطوح مختلف ارزیابی شد. براساس نتایج پربیوتیک به تنهایی اثر معنی داری بر تعداد گلبول های قرمز (RBC), حجم متوسط گلبولی (MCV), هماتوکریت, هموگلوبین و گلبول سفید نداشت (0/05>P) ولی تیمار در معرض کلرپیریفوس و پربیوتیک به صورت ترکیبی سبب افزایش فاکتورهای فوق در مقایسه با گروه شاهد و تیمارهای پربیوتیک به تنهایی شدند. با این وجود مقادیر گلبول سفید و گلبول قرمز, هموگلوبین, هماتوکریت, MCHC در تیمار ترکیبی 0/2 و 0/1 درصد پربیوتیک و سم کلرپیریفوس بیشتر از سایر تیمارها بود. چنین نتیجه گیری می شود که سطح 0/2 و 0/1 درصد پربیوتیک قارچ صدفی در جیره می تواند بهترین تأثیر را بر فاکتورهای خونی ماهی تیلاپیا داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایری، عاطفه، کاکاوند، فرحناز، رضایی شادگان، مریم، و هدایتی، علی اکبر. (1399). اثر سمیت کلرپیریفوس بر شاخص های خونی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تغذیه شده با سطوح مختلف پربیوتیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus). علوم آبزی پروری، 8(15 )، 161-170. SID. https://sid.ir/paper/957619/fa

    Vancouver: کپی

    ایری عاطفه، کاکاوند فرحناز، رضایی شادگان مریم، هدایتی علی اکبر. اثر سمیت کلرپیریفوس بر شاخص های خونی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تغذیه شده با سطوح مختلف پربیوتیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus). علوم آبزی پروری[Internet]. 1399؛8(15 ):161-170. Available from: https://sid.ir/paper/957619/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه ایری، فرحناز کاکاوند، مریم رضایی شادگان، و علی اکبر هدایتی، “اثر سمیت کلرپیریفوس بر شاخص های خونی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تغذیه شده با سطوح مختلف پربیوتیک قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)،” علوم آبزی پروری، vol. 8، no. 15 ، pp. 161–170، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button