مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

316
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرا تحلیل: تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و کربوهیدرات غیر الیافی خوراک بر بیان ژن ناقل اوره نوع ب

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 71

چکیده

 زمینه مطالعاتی: رابطه مستقیمی بین افزایش بیان ژن ناقل اوره نوع ب و جریان سروزی, مخاطی اوره در شکمبه وجود دارد. با این حال, هنوز نمی توان با اطمینان گفت بیان ژن ناقل اوره نوع ب تحت چه شرایطی افزایش می یابد. هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و کربوهیدرات غیر الیافی خوراک بر بیان ژن ناقل اوره نوع ب به صورت فراتحلیل انجام شد. روش کار: پس از جستجو, 11 مقاله انتخاب شد و داده های مربوط به غلظت اسیدهای چرب فرار استیک, پروپیونیک و بوتیریک, نیتروژن آمونیاکی, pH و بیان ژن ناقل اوره نوع ب استخراج گردید. جهت انجام فراتحلیل از نرم افزار Comprehensive Meta-Analysis (CMA) نسخه 3 استفاده شد. با توجه به ماهیت پیوسته داده ها از تفاوت میانگین استاندارد شده و شاخص Hedges’ s g برای محاسبه اندازه اثر استفاده شد. از هر دو مدل اثرات ثابت و تصادفی برای ترکیب اندازه اثر استفاده شد. برای بررسی میزان سوگیری انتشار از نمودار قیفی و آزمون های آماری استفاده شد. نتایج: تاثیر پروتئین خام بر غلظت نیتروژن آمونیاکی (0001/0˂ P) و بیان ژن ناقل اوره نوع ب (003/0=P) مثبت بود. استفاده از سطوح مختلف پروتئین خام تاثیر معنی داری بر pH و غلظت اسیدهای استیک, پروپونیک و بوتیریک نداشت. مقادیرI2 و Q به ترتیب برای اندازه اثر غلظت نیتروژن آمونیاکی و بیان ژن ناقل اوره نوع ب نشان دهنده وجود ناهمگنی بالا متوسط بود. استفاده از کربوهیدرات غیر الیافی بر pH (001/0˂ P) تاثیر منفی داشت. سطوح مختلف کربوهیدرات غیر الیافی تاثیر معنی دار مثبت بر غلظت اسید پروپیونیک (001/0˂ P) و بیان ژن ناقل اوره نوع ب (001/0˂ P) داشت. مقادیرI2 و Q برای اندازه اثر pH و بیان ژن ناقل اوره نوع ب حاکی از وجود ناهمگنی بالا بود. نتیجه گیری نهایی: استفاده از سطوح مختلف پروتئین خام و کربوهیدرات غیر الیافی در خوراک, افزایش بیان ژن ناقل اوره نوع ب را به دنبال دارد. با این حال به نظر می رسد, استفاده از مکمل های کربوهیدرات غیر الیافی در خوراک تاثیر بیشتری بر افزایش بیان ژن ناقل اوره نوع ب داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی خرم آبادی، الیاس، و کاظمی، محسن. (1400). فرا تحلیل: تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و کربوهیدرات غیر الیافی خوراک بر بیان ژن ناقل اوره نوع ب. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 31(3 )، 55-71. SID. https://sid.ir/paper/957621/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی خرم آبادی الیاس، کاظمی محسن. فرا تحلیل: تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و کربوهیدرات غیر الیافی خوراک بر بیان ژن ناقل اوره نوع ب. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(3 ):55-71. Available from: https://sid.ir/paper/957621/fa

    IEEE: کپی

    الیاس ابراهیمی خرم آبادی، و محسن کاظمی، “فرا تحلیل: تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و کربوهیدرات غیر الیافی خوراک بر بیان ژن ناقل اوره نوع ب،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 3 ، pp. 55–71، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/957621/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button