APA:
کپیشاهسون تبریزی، آزاده، عطای صالحی، اسماعیل، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1399). اثر آرد سویای فعال بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی و حسی نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(3 )، 89-105. SID. https://sid.ir/paper/958221/fa
Vancouver:
کپیشاهسون تبریزی آزاده، عطای صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا. اثر آرد سویای فعال بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی و حسی نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(3 ):89-105. Available from: https://sid.ir/paper/958221/fa
IEEE:
کپیآزاده شاهسون تبریزی، اسماعیل عطای صالحی، و زهرا شیخ الاسلامی، “اثر آرد سویای فعال بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی و حسی نان قالبی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 3 ، pp. 89–105، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/958221/fa