APA:
کپیکرمیان، اردشیر، حزباوی، عیسی، و شهبازی، فیض اله. (1400). اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارت دهی اهمیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 33-54. SID. https://sid.ir/paper/959790/fa
Vancouver:
کپیکرمیان اردشیر، حزباوی عیسی، شهبازی فیض اله. اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارت دهی اهمیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):33-54. Available from: https://sid.ir/paper/959790/fa
IEEE:
کپیاردشیر کرمیان، عیسی حزباوی، و فیض اله شهبازی، “اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارت دهی اهمیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 33–54، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/959790/fa