APA:
کپیرضایی، فریبا، خوشخو، ژاله، و نوغانی، فاطمه. (1400). تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه ای ماهی کلیکای معمولی قبل و بعد از کنسرو کردن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/959791/fa
Vancouver:
کپیرضایی فریبا، خوشخو ژاله، نوغانی فاطمه. تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه ای ماهی کلیکای معمولی قبل و بعد از کنسرو کردن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/959791/fa
IEEE:
کپیفریبا رضایی، ژاله خوشخو، و فاطمه نوغانی، “تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه ای ماهی کلیکای معمولی قبل و بعد از کنسرو کردن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 55–66، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/959791/fa