APA:
کپیقادری، فریده، جهان بخشیان، نفیسه، و جعفری، مریم. (1400). تاثیر روش های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(4 )، 19-33. SID. https://sid.ir/paper/959799/fa
Vancouver:
کپیقادری فریده، جهان بخشیان نفیسه، جعفری مریم. تاثیر روش های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(4 ):19-33. Available from: https://sid.ir/paper/959799/fa
IEEE:
کپیفریده قادری، نفیسه جهان بخشیان، و مریم جعفری، “تاثیر روش های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 4 ، pp. 19–33، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/959799/fa