APA:
کپیخیابانی، سارا، حسینی، محمدیار، و قنبرزاده، بابک. (1400). بررسی اثرات پوشش های فعال آنتی اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی های کیفی انگور شاهرودی خشک شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(4 )، 51-63. SID. https://sid.ir/paper/959800/fa
Vancouver:
کپیخیابانی سارا، حسینی محمدیار، قنبرزاده بابک. بررسی اثرات پوشش های فعال آنتی اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی های کیفی انگور شاهرودی خشک شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(4 ):51-63. Available from: https://sid.ir/paper/959800/fa
IEEE:
کپیسارا خیابانی، محمدیار حسینی، و بابک قنبرزاده، “بررسی اثرات پوشش های فعال آنتی اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی های کیفی انگور شاهرودی خشک شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 4 ، pp. 51–63، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/959800/fa