APA:
کپیمهدوی، علی، زاغری، مجتبی، زاهدی فر، مجتبی، نیک خواه، علی، و آقاشاهی، علیرضا. (1387). تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(5)، 139-148. SID. https://sid.ir/paper/9605/fa
Vancouver:
کپیمهدوی علی، زاغری مجتبی، زاهدی فر مجتبی، نیک خواه علی، آقاشاهی علیرضا. تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(5):139-148. Available from: https://sid.ir/paper/9605/fa
IEEE:
کپیعلی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیک خواه، و علیرضا آقاشاهی، “تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 5، pp. 139–148، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9605/fa