APA:
کپیجهانگیر اصفهانی، حمید، شهابی قهفرخی، ایمان، و پورعطا، رحمت اله. (1400). بررسی تاثیر پوشش دهی تخم مرغ با استفاده از بیوپلیمر نشاسته-اسید اولئیک اصلاح شده با پرتو فرابنفش بر افزایش کیفیت و ماندگاری تخم مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 67-82. SID. https://sid.ir/paper/960533/fa
Vancouver:
کپیجهانگیر اصفهانی حمید، شهابی قهفرخی ایمان، پورعطا رحمت اله. بررسی تاثیر پوشش دهی تخم مرغ با استفاده از بیوپلیمر نشاسته-اسید اولئیک اصلاح شده با پرتو فرابنفش بر افزایش کیفیت و ماندگاری تخم مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):67-82. Available from: https://sid.ir/paper/960533/fa
IEEE:
کپیحمید جهانگیر اصفهانی، ایمان شهابی قهفرخی، و رحمت اله پورعطا، “بررسی تاثیر پوشش دهی تخم مرغ با استفاده از بیوپلیمر نشاسته-اسید اولئیک اصلاح شده با پرتو فرابنفش بر افزایش کیفیت و ماندگاری تخم مرغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 67–82، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960533/fa