APA:
کپینوروزی، سمیرا، قدس روحانی، محسن، و رشیدی، حسن. (1400). بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(2 )، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/960929/fa
Vancouver:
کپینوروزی سمیرا، قدس روحانی محسن، رشیدی حسن. بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(2 ):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/960929/fa
IEEE:
کپیسمیرا نوروزی، محسن قدس روحانی، و حسن رشیدی، “بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 ، pp. 69–78، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960929/fa