مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

115
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای Sargassum ilicifolium بر عملکرد رشد، آنزیم های گوارشی و آنالیز لاشه در میگوی پاسفید غربی Penaeus vannamei

صفحات

 صفحه شروع 128 | صفحه پایان 140

چکیده

 مطالعه حاضر, به منظور ارزیابی تأثیر تجویز خوراکی عصاره آب داغ جلبک قهوه ای Sargassum ilicifolium بر عملکرد رشد, آنزیم های دستگاه گوارش و آنالیز لاشه در میگوی پاسفید صورت گرفت. تعداد 600 عدد میگوی پرورشی با میانگین وزن 0/55± 4/7 گرم, در قالب 4 تیمار و 3 تکرار مورد مطالعه قرار گرفتند. میگوها با جیره غذایی حاوی 0 (شاهد), 0/25, 0/5 و 1 درصد عصاره تغذیه شدند. پس از 66 روز پرورش, نتایج نشان داد که میزان فعالیت آمیلاز و پروتئاز روده و هپاتوپانکراس میگوهای تغذیه شده با مقادیر 0/25 و 0/5 درصد عصاره به طور معنی دار افزایش داشت. میزان فعالیت لیپاز روده در تیمارهای 0/25 و 0/5 درصد عصاره کمتر از گروه شاهد و در گروه 1 درصد نسبت به شاهد افزایش معنی دار داشت. در هپاتوپانکراس دو گروه 0/25 و 0/5 درصد, فعالیت لیپاز بالاتری از گروه شاهد بود. آنالیز ترکیبات لاشه تفاوت معنی داری در میزان چربی, خاکستر, پروتئین و رطوبت بین تیمارهای آزمایشی با گروه شاهد نشان نداد. فاکتورهای رشد در هیچ یک از تیمارها تفاوت معنی داری را با گروه شاهد نشان نداد. در مجموع با وجود عدم افزایش وزن معنی دار در گروه های تیماری, و با توجه به عملکرد و افزایش فعالیت آنزیمی در روده و هپاتوپانکراس که در نهایت در دوره پرورشی بلند مدت تر می تواند راندمان بهتری را نشان دهد, استفاده از عصاره آب داغ جلبک S. ilicifolium به عنوان یک مکمل خوراکی طبیعی و موثر بدون تاثیر منفی بر رشد و ترکیبات بدن در گونه میگوی پاسفید غربی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عیدی قلعه قاضی، فاطمه، نوری، احمد، و حسینی فر، حسین. (1399). تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای Sargassum ilicifolium بر عملکرد رشد, آنزیم های گوارشی و آنالیز لاشه در میگوی پاسفید غربی Penaeus vannamei. علوم آبزی پروری، 8(15 )، 128-140. SID. https://sid.ir/paper/960959/fa

    Vancouver: کپی

    عیدی قلعه قاضی فاطمه، نوری احمد، حسینی فر حسین. تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای Sargassum ilicifolium بر عملکرد رشد, آنزیم های گوارشی و آنالیز لاشه در میگوی پاسفید غربی Penaeus vannamei. علوم آبزی پروری[Internet]. 1399؛8(15 ):128-140. Available from: https://sid.ir/paper/960959/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عیدی قلعه قاضی، احمد نوری، و حسین حسینی فر، “تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای Sargassum ilicifolium بر عملکرد رشد, آنزیم های گوارشی و آنالیز لاشه در میگوی پاسفید غربی Penaeus vannamei،” علوم آبزی پروری، vol. 8، no. 15 ، pp. 128–140، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960959/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button