APA:
کپیسرچشمه پور، مهدی، طاهری، عبدالعلی، نصیبی، فاطمه، و بهرامی نژاد، فائقه. (1401). تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک, بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص های بیوشیمیایی دانهال های پسته در شرایط تنش شوری. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(4 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/961051/fa
Vancouver:
کپیسرچشمه پور مهدی، طاهری عبدالعلی، نصیبی فاطمه، بهرامی نژاد فائقه. تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک, بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص های بیوشیمیایی دانهال های پسته در شرایط تنش شوری. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1401؛1(4 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/961051/fa
IEEE:
کپیمهدی سرچشمه پور، عبدالعلی طاهری، فاطمه نصیبی، و فائقه بهرامی نژاد، “تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک, بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص های بیوشیمیایی دانهال های پسته در شرایط تنش شوری،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 4 ، pp. 1–11، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961051/fa