APA:
کپیخلجیان، سحر، و غیاثی طرزی، بابک. (1400). تاثیر فرایند تکمیلی اکستروژن بر کاهش اسید فیتیک سبوس گندم هیدروترمال و تخمیری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(3 )، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/961597/fa
Vancouver:
کپیخلجیان سحر، غیاثی طرزی بابک. تاثیر فرایند تکمیلی اکستروژن بر کاهش اسید فیتیک سبوس گندم هیدروترمال و تخمیری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(3 ):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/961597/fa
IEEE:
کپیسحر خلجیان، و بابک غیاثی طرزی، “تاثیر فرایند تکمیلی اکستروژن بر کاهش اسید فیتیک سبوس گندم هیدروترمال و تخمیری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 3 ، pp. 75–84، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961597/fa