مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

109
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت، فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء، برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 109

چکیده

آئروموناس هیدروفیلا یکی از باکتری های مهم و شایع در امر پرورش ماهیان می باشد که متاسفانه شیوع و گسترش آن منجر به افزایش مصرف آنتی بیوتیک در تولید آبزیان شده است. لذا در مطالعه حاضر به منظور ارائه راحل و افزایش ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان, به 4 گروه 20 تایی از ماهیان با 3 تکرار برای هر گروه باکتری زنده و باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و UV بصورت تزریق درون صفاقی با غلظت 10 به نمای 5 سلول در میلی لیتر به ماهی معرفی شد. براساس نتایج, آنتی ژن باکتری کشته شده به روش فرمالین و UV موجب افزایش گلبول های سفید (05/0˂ P) و حفظ گلبول های قرمز شده است. همچنین سطح ایمنوگلوبین نوع M و کمپلمان 3و 4 در این دو گروه نسبت به گروهی که در معرض باکتری زنده و باکتری کشته شده به روش حرارت قرار داشتند, شرایط بهتری داشت. لذا براساس نتایج با استفاده از باکتری های کشته شده آئروموناس هیدرو فیلا به روش فرمالین و UV می توان انتظار افزایش ایمنی ماهی را داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی فوتمی، تقی، چنگیزی، رضا، حسینی فرد، سیدمهدی، خارا، حسین، و صفری، رضا. (1400). مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء, برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 15(3 )، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/961624/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی فوتمی تقی، چنگیزی رضا، حسینی فرد سیدمهدی، خارا حسین، صفری رضا. مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء, برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1400؛15(3 ):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/961624/fa

    IEEE: کپی

    تقی محمدی فوتمی، رضا چنگیزی، سیدمهدی حسینی فرد، حسین خارا، و رضا صفری، “مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء, برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 15، no. 3 ، pp. 101–109، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961624/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button