APA:
کپیمحمدی فوتمی، تقی، چنگیزی، رضا، حسینی فرد، سیدمهدی، خارا، حسین، و صفری، رضا. (1400). مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء, برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 15(3 )، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/961624/fa
Vancouver:
کپیمحمدی فوتمی تقی، چنگیزی رضا، حسینی فرد سیدمهدی، خارا حسین، صفری رضا. مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء, برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1400؛15(3 ):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/961624/fa
IEEE:
کپیتقی محمدی فوتمی، رضا چنگیزی، سیدمهدی حسینی فرد، حسین خارا، و رضا صفری، “مقایسه اثر استفاده از باکتری کشته شده آئروموناس هیدروفیلا به سه روش حرارت, فرمالین و اشعه ماوراء بنفش بر میزان بقاء, برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 15، no. 3 ، pp. 101–109، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961624/fa