Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

342
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

439
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید ایمنوگلوبین Y در زرده تخم مرغ علیه باکتری های سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس

صفحات

 صفحه شروع 177 | صفحه پایان 190

چکیده

 هدف: سالمونلا یک باکتری گرم منفی, بی هوازی اختیاری و تاژکدار است که در جنس سالمونلا و در خانواده انتروباکتریاسه قرار دارد که به عنوان یک عامل بیماری عفونی مشترک در انسان و حیوانات شناخته شده است. در سال های اخیر, انواع مختلفی از آنتی بیوتیک ها برای مقابله با عفونت سالمونلا استفاده شده است که با افزایش تعداد باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک, استفاده از روش های جایگزین ضروری به نظر می رسد. ایمونوگلوبین Y (IgY) اختصاصی زرده تخم مرغ باعث ایجاد ایمنی غیرفعال در جنین می شود و استخراج این آنتی بادی ها از زرده تخم مرغ در مقایسه با سایر آنتی بادی ها ارزان تر و آسانتر هستند. مطالعات زیادی نشان دادند که IgY زرده تخم مرغ دارای عملکرد ایمنی زایی در تعداد زیادی از عفونت های باکتریایی و ویروسی در پستانداران هستند. هدف از انجام این مطالعه تولید IgY اختصاصی علیه باکتری های سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس در زرده تخم مرغ مرغ های تخم گذار بود. مواد و روش ها: بدین منظور باکتری های کشته شده ی سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس به میزان یک میلی لیتر در عضله سینه شش قطعه مرغ تخمگذار نژاد لگهورن سفید در سن 11 هفتگی تزریق شدند. تزریق ها هر دو هفته تکرار شده و یک هفته بعد از آخرین تزریق تخم مرغ ها جمع آوری و IgY زرده تخم مرغ با استفاده از روش پولسون و پلی اتیلن گلیکول 6000 استخراج شد. وجودIgYهای تولید شده به کمک PAGE-SDS تایید و وجود IgY های اختصاصی با انجام آزمون الایزای غیرمستقیم اختصاصی با استفاده از باکتری های کشته شده سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس تایید شد. نتایج: نتایج PAGE-SDS حضور باندهای پروتیینی 27 و 67 کیلودالتون که مربوط به زنجیره های سبک و سنگین IgY هستند را تایید کرد و آزمون الایزای غیرمستقیم اختصاصی نشان دهنده تولید آنتی بادی اختصاصی علیه سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس در زرده تخم مرغ بود. نتیجه گیری: ممکن است بتوان از زرده تخم مرغ های حاوی IgY اختصاصی برای سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس, با ایجاد ایمنی غیرفعال جهت جلوگیری از برخی از بیماری های گوساله مثل اسهال استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسحقی مسکونی، شیما، نصیری، محمدرضا، طهمورث پور، مجتبی، و جوادمنش، علی. (1399). تولید ایمنوگلوبین Y در زرده تخم مرغ علیه باکتری های سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، 12(3 )، 177-190. SID. https://sid.ir/paper/961739/fa

    Vancouver: کپی

    اسحقی مسکونی شیما، نصیری محمدرضا، طهمورث پور مجتبی، جوادمنش علی. تولید ایمنوگلوبین Y در زرده تخم مرغ علیه باکتری های سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی[Internet]. 1399؛12(3 ):177-190. Available from: https://sid.ir/paper/961739/fa

    IEEE: کپی

    شیما اسحقی مسکونی، محمدرضا نصیری، مجتبی طهمورث پور، و علی جوادمنش، “تولید ایمنوگلوبین Y در زرده تخم مرغ علیه باکتری های سالمونلا تیفی موریوم و انتریتیدیس،” مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، vol. 12، no. 3 ، pp. 177–190، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/961739/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا