APA:
کپیاکثیری، محبوبه، شهیدی، سیداحمد، و ناطقی، لیلا. (1399). پایدارسازی آنتوسیانین های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل ها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 137-149. SID. https://sid.ir/paper/963582/fa
Vancouver:
کپیاکثیری محبوبه، شهیدی سیداحمد، ناطقی لیلا. پایدارسازی آنتوسیانین های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل ها. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):137-149. Available from: https://sid.ir/paper/963582/fa
IEEE:
کپیمحبوبه اکثیری، سیداحمد شهیدی، و لیلا ناطقی، “پایدارسازی آنتوسیانین های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل ها،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 137–149، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/963582/fa