APA:
کپیشبخوان شوکت اباد، سهیلا، باشتنی، مسلم، و فرهنگ فر، سیدهمایون. (1399). تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچی. پژوهش های علوم دامی ایران، 12(4 )، 423-435. SID. https://sid.ir/paper/964010/fa
Vancouver:
کپیشبخوان شوکت اباد سهیلا، باشتنی مسلم، فرهنگ فر سیدهمایون. تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1399؛12(4 ):423-435. Available from: https://sid.ir/paper/964010/fa
IEEE:
کپیسهیلا شبخوان شوکت اباد، مسلم باشتنی، و سیدهمایون فرهنگ فر، “تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 423–435، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/964010/fa