APA:
کپیترابی گیگلو، موسی، نوروزی، حمید، ملکی لجایر، حسن، و دهدار، بهرام. (1398). تأثیر کود های آلی و باکتری های محرک رشد گیاه بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L. ). علوم سبزی ها، 3(6 )، 109-121. SID. https://sid.ir/paper/965027/fa
Vancouver:
کپیترابی گیگلو موسی، نوروزی حمید، ملکی لجایر حسن، دهدار بهرام. تأثیر کود های آلی و باکتری های محرک رشد گیاه بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L. ). علوم سبزی ها[Internet]. 1398؛3(6 ):109-121. Available from: https://sid.ir/paper/965027/fa
IEEE:
کپیموسی ترابی گیگلو، حمید نوروزی، حسن ملکی لجایر، و بهرام دهدار، “تأثیر کود های آلی و باکتری های محرک رشد گیاه بر شاخص های رشد و محتوای عناصر غذایی اسفناج (Spinacea oleracea L. )،” علوم سبزی ها، vol. 3، no. 6 ، pp. 109–121، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/965027/fa