مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خامه های قنادی شهر اهواز از لحاظ میزان آلودگی به اشرشیاکلی (شاخص کلی فرم ها)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 72

چکیده

 در این بررسی تعداد 80 نمونه خامه قنادی موجود در شیرینی های خامه ای, از قنادی ها و مکان های مختلف تولید و توزیع این فراورده در پنج منطقه شمال, غرب, شرق, مرکز و جنوب شهر اهواز جمع آوری شده و از نظر آلودگی به باکتری اشرشیاکلی به عنوان شاخص کلی فرم ها مورد آزمایش قرار گرفت. در آزمون شمارش کلی فرم ها, 95 درصد نمونه ها آلوده به کلی فرم به میزان بیش از حد مجاز (گرم/ باکتری 10>) بودند و متوسط میزان آلودگی در نمونه های آلوده, 104×2.73 باکتری در هر گرم خامه قنادی بود. باکتری اشرشیاکلی از 88.75 درصد از نمونه های مورد آزمایش جدا شد. یافته های این بررسی نشان داده است که شیرینی های خامه ای مصرفی در مناطق مختلف شهر اهواز از حیث آلودگی به اشرشیاکلی کم و بیش مشابهند. همچنین میزان آلودگی در دو فصل سرد و گرم اختلاف معنی داری را نشان ندادند (p>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فضل آرا، علی، چینی پرداز، رحیم، و شیری، سالم. (1384). بررسی خامه های قنادی شهر اهواز از لحاظ میزان آلودگی به اشرشیاکلی (شاخص کلی فرم ها). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 8(9-10)، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/97141/fa

    Vancouver: کپی

    فضل آرا علی، چینی پرداز رحیم، شیری سالم. بررسی خامه های قنادی شهر اهواز از لحاظ میزان آلودگی به اشرشیاکلی (شاخص کلی فرم ها). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1384؛8(9-10):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/97141/fa

    IEEE: کپی

    علی فضل آرا، رحیم چینی پرداز، و سالم شیری، “بررسی خامه های قنادی شهر اهواز از لحاظ میزان آلودگی به اشرشیاکلی (شاخص کلی فرم ها)،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 8، no. 9-10، pp. 61–72، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97141/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button