مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,416
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

834
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی ترکیبات فرار پنیر سفید آب نمکی- ایرانی به روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنجی جرمی (GC-MS)

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 22

چکیده

 با توجه به ارزش تغذیه ای و اقتصادی پنیر و اهمیت روزافزون ارتقا ویژگیهای حسی این فرآورده مهم لبنی, بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم و عوامل موثر درتشکیل آنها کاملا ضروری می نماید. لذا به عنوان بخشی از مطالعه تغییرات بیوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی- ایرانی طی فرآیند رسیدن, از روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنجی جرمی (GC-MS) جهت شناسایی ترکیبات مولد عطر و طعم استفاده گردید. مواد فرار پنیر سفید آب نمکی چهل و پنج روزه به روش Likens-Nickerson (SDE) استخراج گردید. عصاره های استخراجی با تزریق یک میکرولیتر از کنسانتره آماده شده به دستگاه گاز کروماتوگرافی GC-8060 متصل شده به طیف سنج Trio-1000 تجزیه گردیدند. شناسایی ترکیبات فرار نیز براساس مقایسه طیف ها با کتابخانه NIST صورت گرفت. تعیین مقدار کمی ترکیبات فرار با برقراری تناسب بین شدت هر پیک و شدت پیک استاندارد داخلی محاسبه و برحسب نانوگرم به ازا هر گرم پنیر ارایه شده است. آنالیز و شناسایی ترکیبات جداسازی شده نشان داد که عمده مواد فرار پنیر مورد آزمون از انواع کتونها, اسیدها, لاکتونها, آلدئیدها, دی متیل دی سولفید و تری متیل دی سولفید تشکیل شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی، مریم، آذر، مهین، و تبارحیدر، کوروش. (1384). شناسایی ترکیبات فرار پنیر سفید آب نمکی- ایرانی به روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنجی جرمی (GC-MS). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 8(9-10)، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/97142/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی مریم، آذر مهین، تبارحیدر کوروش. شناسایی ترکیبات فرار پنیر سفید آب نمکی- ایرانی به روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنجی جرمی (GC-MS). مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1384؛8(9-10):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/97142/fa

    IEEE: کپی

    مریم هاشمی، مهین آذر، و کوروش تبارحیدر، “شناسایی ترکیبات فرار پنیر سفید آب نمکی- ایرانی به روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنجی جرمی (GC-MS)،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 8، no. 9-10، pp. 15–22، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97142/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button