مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber)، طی نگهداری در یخ

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 16

چکیده

 در این بررسی (زمستان 1385) تغییرات مقدار آمین هیستامین به عنوان پارامتر شیمیایی فساد در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber) نگهداری شده در یخ به مدت هجده روز (صفر, 3, 6, 9, 12, 15 و 18 روز) مورد ارزیابی قرارگرفت. هیستامین در اولین و سومین روز نگهداری تشخیص داده نشد. اولین ردیابی هیستامین مربوط به روز ششم نگهداری بود. غلظت اولیه هیستامین 49/1 میکروگرم در گرم و سر انجام به21/14 میکروگرم در گرم رسید. نتایج نشان داد که غلظت هیستامین بطور معنی دار طی دوره نگهداری در یخ افزایش یافت (به استثناء روز پانزدهم). بر طبق نتایج این تحقیق, میانگین غلظت هیستامین پایین تر از حد مجاز استانداردهای جهانی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، احمدرضا، نجف زاده ورزی، حسین، فضل آرا، علی، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، و محمدیان، تکاور. (1389). تعیین میزان هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber), طی نگهداری در یخ . مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 6(1 (مسلسل 26))، 12-16. SID. https://sid.ir/paper/97171/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی احمدرضا، نجف زاده ورزی حسین، فضل آرا علی، رجب زاده قطرمی ابراهیم، محمدیان تکاور. تعیین میزان هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber), طی نگهداری در یخ . مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1389؛6(1 (مسلسل 26)):12-16. Available from: https://sid.ir/paper/97171/fa

    IEEE: کپی

    احمدرضا حسینی، حسین نجف زاده ورزی، علی فضل آرا، ابراهیم رجب زاده قطرمی، و تکاور محمدیان، “تعیین میزان هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber), طی نگهداری در یخ ،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 6، no. 1 (مسلسل 26)، pp. 12–16، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button