APA:
کپیمروج، حسین، و اله یاری شهراسب، مجید. (1390). تاثیر کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره های بر پایه گندم و جو بر کیفیت گوشت و آنزیم های داخلی شاخص کمبود ویتامین در جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 7(4 (مسلسل 33))، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/97177/fa
Vancouver:
کپیمروج حسین، اله یاری شهراسب مجید. تاثیر کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره های بر پایه گندم و جو بر کیفیت گوشت و آنزیم های داخلی شاخص کمبود ویتامین در جوجه های گوشتی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1390؛7(4 (مسلسل 33)):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/97177/fa
IEEE:
کپیحسین مروج، و مجید اله یاری شهراسب، “تاثیر کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره های بر پایه گندم و جو بر کیفیت گوشت و آنزیم های داخلی شاخص کمبود ویتامین در جوجه های گوشتی،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 7، no. 4 (مسلسل 33)، pp. 53–61، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97177/fa