مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

832
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهر اهواز

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 27

چکیده

 در این بررسی تعداد 100 نمونه بستنی سنتی, از مکانهای مختلف تولید و توزیع این فرآورده در پنج منطقه مختلف شهر اهواز جمع آوری شده و از نظر آلودگی باکتریایی مورد آزمایش قرار گرفت. در آزمون شمارش کلی باکتریایی, 88 درصد از نمونه ها دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 5´105<) بودند و متوسط میزان آلودگی در نمونه های آلوده, 3.13´106 در هر گرم بستنی بود. 83 درصد از نمونه ها آلوده به باکتریهای خانواده انتروباکتریاسه به میزان بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) بودند و متوسط میزان آلودگی در نمونه های آلوده, 9.63´103 در هر گرم بستنی بود. باکتری اشریشیاکلی از 6 درصد از نمونه های مورد آزمایش جدا شد. 61 درصد از نمونه ها آلوده به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس به میزان بیش از حد مجاز (گرم/102<) بودند و متوسط میزان آلودگی در نمونه های آلوده, 7.84´103 در هر گرم بستنی بود. یافته های این بررسی نشان داده است که بستنی های سنتی مصرفی در مناطق مختلف شهر اهواز از حیث آلودگی باکتریایی کم و بیش مشابهند. همچنین میزان آلودگی در دو فصل سرد و گرم اختلاف معنی داری ندارند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جمشیدیان، محمود، و تقوی، شبنم. (1380). بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهر اهواز. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 4(7)، 19-27. SID. https://sid.ir/paper/97193/fa

    Vancouver: کپی

    جمشیدیان محمود، تقوی شبنم. بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهر اهواز. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1380؛4(7):19-27. Available from: https://sid.ir/paper/97193/fa

    IEEE: کپی

    محمود جمشیدیان، و شبنم تقوی، “بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهر اهواز،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 4، no. 7، pp. 19–27، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97193/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button