مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,022
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین آلودگی گوشت بوقلمون به اشریشیاکلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز با دو روش کشت و PCR در اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 26

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی فراوانی پاتوژن های غذازاد شامل اشریشیاکلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز گوشت بوقلمون های ارایه شده به بازار مصرف شهرستان اصفهان انجام شد. در مجموع 240 نمونه گوشت بوقلمون از مرداد ماه 1385 لغایت اردیبهشت ماه 1386 جمع آوری و با استفاده از روش های باکتری شناسی به جستجوی این دو باکتری پرداخته شد. جهت تایید تشخیص اشریشیاکلی O157:H7 از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) استفاده شد. نتایج آزمون های کشت و بیوشیمیایی میزان آلودگی نمونه ها را با اشریشیاکلی, اشریشیاکلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز به ترتیب 35.4 درصد 85) از (240, 24.2 درصد 58) از (240 و 1.7 درصد 4) از (240 نشان داد. بر اساس آزمون PCR تنها 5.8 درصد 14) از (240 از نمونه های مورد مطالعه به عنوان نمونه های آلوده به اشریشیاکلی O157:H7 شناخته شدند. توزیع فصلی نشان داد که بالاترین میزان شیوع اشریشیاکلی O157:H7 در فصول پاییز و تابستان بوده است. با توجه به نتایج این تحقیق و نقش اشریشیاکلی به خصوص سروتیپ O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز به عنوان عامل مهم عفونت های غذایی لزوم توجه ارایه روش های کنترل و پیشگیری جهت حذف این عوامل از گوشت ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، ابراهیم، ممتاز، حسن، دوستی، عباس، جزایری، کاظم، و محمودی، روزبه. (1388). تعیین آلودگی گوشت بوقلمون به اشریشیاکلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز با دو روش کشت و PCR در اصفهان. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 5(4 (مسلسل 25))، 20-26. SID. https://sid.ir/paper/97289/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی ابراهیم، ممتاز حسن، دوستی عباس، جزایری کاظم، محمودی روزبه. تعیین آلودگی گوشت بوقلمون به اشریشیاکلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز با دو روش کشت و PCR در اصفهان. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1388؛5(4 (مسلسل 25)):20-26. Available from: https://sid.ir/paper/97289/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم رحیمی، حسن ممتاز، عباس دوستی، کاظم جزایری، و روزبه محمودی، “تعیین آلودگی گوشت بوقلمون به اشریشیاکلی O157:H7 و لیستریا مونوسیتوژنز با دو روش کشت و PCR در اصفهان،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 5، no. 4 (مسلسل 25)، pp. 20–26، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97289/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button