APA:
کپیپیرمحمدی، علی، دانشیار، محسن، و فرهومند، پرویز. (1394). بررسی تاثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 11(4)، 12-25. SID. https://sid.ir/paper/97350/fa
Vancouver:
کپیپیرمحمدی علی، دانشیار محسن، فرهومند پرویز. بررسی تاثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1394؛11(4):12-25. Available from: https://sid.ir/paper/97350/fa
IEEE:
کپیعلی پیرمحمدی، محسن دانشیار، و پرویز فرهومند، “بررسی تاثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 11، no. 4، pp. 12–25، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97350/fa