APA:
کپیسیحون، مرضیه، رجایی، رسا، حسینی، سیده لیلا، شیخ نصیری، سارا، و سرابی، مونا. (1392). بررسی خاصیت ضد باکتری اسانس روغنی دانه های زیره سیاه پرتودیده با تابش گاما. مجله علوم و فنون هسته ای، 34(1 (مسلسل 63))، 60-64. SID. https://sid.ir/paper/97508/fa
Vancouver:
کپیسیحون مرضیه، رجایی رسا، حسینی سیده لیلا، شیخ نصیری سارا، سرابی مونا. بررسی خاصیت ضد باکتری اسانس روغنی دانه های زیره سیاه پرتودیده با تابش گاما. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1392؛34(1 (مسلسل 63)):60-64. Available from: https://sid.ir/paper/97508/fa
IEEE:
کپیمرضیه سیحون، رسا رجایی، سیده لیلا حسینی، سارا شیخ نصیری، و مونا سرابی، “بررسی خاصیت ضد باکتری اسانس روغنی دانه های زیره سیاه پرتودیده با تابش گاما،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. 34، no. 1 (مسلسل 63)، pp. 60–64، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97508/fa