مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,130
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 19

چکیده

 خرما از نوع مضافتی در سه دمای ثابت 25oC (محیط), 4oC (یخچال) و -18oC (فریزر) به دور از آلودگی ثانویه در بسته بندی مناسب, به مدت شش ماه نگهداری شدند. برای هر نمونه در این دماها, یک نمونه به عنوان کنترل (پرتوندیده) و سه نمونه هر یک با دزهای 0.5, 1.0 و 2.5 کیلوگری با اشعه گاما (60Co) پرتودهی شدند. در هر ماه نمونه ها از نظر کل میکروب ها و قارچ ها (کپک ها و مخمرها) بررسی و با نمونه های کنترل (پرتوندیده) آنها مقایسه شدند. علاوه بر این نمونه ها از جنبه کنترل شیمیایی (رطوبت و قند) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از این بررسی ها نشان می دهند که شرایط مناسب از نظر کنترل میکروبی و شیمیایی در مدت انبارمانی (شش ماه) جهت تثبیت کیفیت خرما, نمونه پرتودیده با دز 0.5 کیلوگری و نگهداری شده در دمای 4oC (یخچال) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیده لیلا، سیحون، مرضیه، و رجایی، رسا. (1387). بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما . مجله علوم و فنون هسته ای، -(1 (مسلسل 43))، 13-19. SID. https://sid.ir/paper/97649/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیده لیلا، سیحون مرضیه، رجایی رسا. بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما . مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1387؛-(1 (مسلسل 43)):13-19. Available from: https://sid.ir/paper/97649/fa

    IEEE: کپی

    سیده لیلا حسینی، مرضیه سیحون، و رسا رجایی، “بررسی تغییرات میکروبی و شیمیایی خرمای مضافتی پرتوفراوری شده با اشعه گاما ،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 1 (مسلسل 43)، pp. 13–19، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97649/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا