APA:
کپیمظاهری تهرانی، مصطفی، و مرتضوی، سیدعلی. (1385). بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 13(4)، 158-164. SID. https://sid.ir/paper/9793/fa
Vancouver:
کپیمظاهری تهرانی مصطفی، مرتضوی سیدعلی. بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1385؛13(4):158-164. Available from: https://sid.ir/paper/9793/fa
IEEE:
کپیمصطفی مظاهری تهرانی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 13، no. 4، pp. 158–164، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9793/fa