APA:
کپیاسکندریون، محمدرضا، نجفی، محمد، تیموری، مریم، و پرتو، فرشته. (1395). بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 23(150)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/9856/fa
Vancouver:
کپیاسکندریون محمدرضا، نجفی محمد، تیموری مریم، پرتو فرشته. بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1395؛23(150):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/9856/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اسکندریون، محمد نجفی، مریم تیموری، و فرشته پرتو، “بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 23، no. 150، pp. 1–10، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9856/fa