1. ویرایش علمی(زبانی): حشو، کژتابی، شکستهنویسی، سرهنویسی، ایرادهای دستوری (تطابقنداشتن فعل با فاعل، حذف فعل بدون قرینه، تطابقنداشتن زمانها، و...)، کلیشهها، گرتهبرداری، و اصل یکدستی متن.
2. ویرایش فنی (صوری) : استفاده از دستور خط واحد؛ اصلاح غلطهای املایی؛ حرکتگذاری؛ استفاده از نشانههای سجاوندی (نقطه، کاما، نقطهکاما، علامت سؤال، علامت تعجب، پرانتز، گیومه، و...) ؛ رعایت انواع فاصله (فاصلۀ کامل، نیمفاصله، بدون فاصله)؛ اصلاح پاراگرافبندی؛ یکدستکردن ضبط اصطلاحات تخصصی و اسامی خاص؛ تنظیم پانوشتها و پینوشتها؛ تکمیلکردن و یکدستکردن ارجاعدهیها؛ مرتبکردن کتابشناسی.
3. ویرایش استنادی : کاربرد درست و بجایِ ارجاعات و منابع، هماهنگی ارجاعات درون متن با کتابنامه، تأیید آدرس درستِ منابع
4. ویرایش ساختاری : تنظیم ساختار متن، فصلبندی مناسب با موضوع و طبق شیوهنامههای نگارش، ترتیب درست عنوانها
5. ویرایش محتوایی : آنجا که نویسنده برای افزودن یا کاستن از متن، معرفی منابع و بررسی محتوایی متن به مشاوری ماهر نیاز داشته باشد، ویراستار محتوا به شما کمک خواهد کرد تا با شیوههای آرایش محتوایی متن آشنا و متن را به سرانجام مطلوب برسانید.
6. ویرایش ترجمهشده (مقابله): کاریست بسیار تخصصی و حساس که ویراستار ترجمه علاوه بر دانش ویراستاری باید به زبان مبدأ نیز تسلط کافی داشته باشد.
7. ویرایش مطبوعات : تصحیح متون مختلف دستوری، نگارشی و ویرایشی مختص مطبوعات
اگر تکمیل این فرم برای شما مشکل است، سفارش خود را به آدرسSTES@SID.ir ارسال کنید. و یا با شماره : 4-44265001-021 داخلی 115 تماس حاصل نمایید. تماس شبکه های اجتماعی: Whatsapp , I Gap , Eitaa : 09024026435