در این پست به معرفی موتور جستجوهای علمی و مجموعه دادگان و پایگاههای علمی رایگان در مورد ویروس کرونا خواهیم پرداخت.
همزمان با شیوع جهانی کووید 19، موسسه آلن با گروههای تحقیقاتی یییشرو همکاری کرده تا پایگاه اطلاعاتی رایگان کووید 19، که دارای بیش از 47000 مقاله از جمله 36000 مقاله به صورت متن کامل در مورد کووید 19 و ویروس کرونا از شاخه ویروس برای استفاده جامعه جهانی فراهم کرده است.
برای دریافت آخرینهای بلاگ و کارگاههای مرکز اطلاعات علمی در خبرنامه عضو شوید.
پایگاه CORD-19 روشی سریع و آسان برای جستجو فراهم کرده و به شما امکان اکتشاف ارتباط بین مجموعه داده را میدهد. همچنین میتوانید مجموعه داده را به صورت کامل دانلود کنید.
در چالش CORD-19 شرکت کنید
کگل[1] میزبان چالش مجموعه داده تحقیقاتی کووید 19 است، مجموعهای از سوالات مهم که به منظور الهام بخشیدن به جامعه برای استفاده از CORD-19 طراحی شده است تا بینشی در مورد شیوع به کووید 19 شامل تاریخچه، انتقال و تشخیص ویروس را برای اقدامات مدیریتی در رابط انسان حیوان، درسهایی از مطالعات اپیدمیلوژیک و غیره فراهم کند.
پایگاهها و مجموعه دادههای رایگان
CoViz: ابزاری برای بررسی ارتباط بین مفاهیم موجود در مجموعه دادههای تحقیقاتی رایگان در مورد کووید 19 است.
Covidex: موتور جستجوی CORD-19 با استفاده از nlp و ir توسط دانشگاه University of Waterloo و NYUمعرفی شد.
Coronavirus Research Respository: مخزن تحقیقاتی کروناویروس الزویر، با مدارک علمی در مورد کووید 19، سارس، مرس و ویروس کرونا در دسترس است.
COVIDSeer: موتور جستجوی رایگان تحقیقاتی.
DOC Search: موتور جستجو برای مقالات پزشکی.
Ludwig Guru COVID-19 Search Engine: LIA COVID-19 موتور جستجویی است که به محققان کمک میکند تا مقالات مرتبط با کووید 19 را پیدا کنند و پیشرفتهای علمی در زبان انگلیسی را بررسی کنند.
COVID-19 Cognitive City: یک شبکه اجتماعی داده محور با هدف متوقف کردن کووید 19 و تسریع در تولید واکسن است.
CORONA Research: با استفاده از داده پابمد، اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمی، به بررسی مقالات علمی این ویروس پرداخته است. این پایگاه، به معرفی برترین محققان، آخرین مقالات، روند سالیانه، روند روزانه، مجلات برتر، بیشترین کلمات کلیدی مورد استفاده و نقشه جهانی میپردازد.
چگونه مجموعه داده مورد نظر خود را بیابیم؟(دادههای ویروس کرونا)