به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، فاطمه عظیمزاده اظهار داشت: با توجه به توسعه ابزارهای الکترونیکی و امکانات فراهم آمده در فضای سایبری روشهای اطلاعرسانی از نوشتاری به روشهای دیداری و شنیداری متمایل شده و همهگیری بیماری کووید-19، ضرورت استفاده از ابزارهای موجود در فضای مجازی را بیش از پیش نمایان کرده است. به گونهای که همایشهای علمی که امکان برگزاری به صورت حضوری را ندارند از بستر وب برای اجرای برنامه خود استفاده میکنند لذا استفاده از بانکهای اطلاعاتی برای خروجی مقالهها و ویدئوهای این همایشها میتواند جامعه بزرگتری را از دستاوردهای علمی بهرهمند سازد.
وی افزود: یکی از مهمترین رسالتهای SID اطلاعرسانی آخرین دستاوردهای علمی به جامعه دانشگاهی و پژوهشی کشور تعریف شده و در این راستا راهاندازی سرویس نمایش ویدئویی مقالههای ارائه شده در کنفرانسهای علمی در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.
دکتر عظیمزاده تأکید کرد: از آنجاکه ششمین دوره کنفرانس بینالمللی وبپژوهی به دلیل شرایط موجود در تاریخ 22 خردادماه 1399 به صورت آنلاین برگزار میشود، رونمایی از سرویس ارائه ویدئوهای مقالههای همایشهای علمی کشور، همزمان با افتتاحیه این کنفرانس به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: راهاندازی این سرویس فرصتی ارزشمند را برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان فراهم میآورد تا با مشاهده ویدئویی کوتاه در جریان آخرین فعالیتهای علمی همکاران خود قرار گیرند و در صورت تمایل متن کامل مقاله را مطالعه نمایند. همچنین عزیزان نابینا و کمبینا که امکان مطالعه متون معمولی را ندارند از این طریق در جریان روندهای پژوهشی حوزه تخصصی فعالیت خود قرار خواهند گرفت.
رئیس مرکز اطلاعات علمی همچنین تأکید کرد: آیین رونمایی از این سرویس همزمان با شروع به کار ششمین کنفرانس بینالمللی وبپژوهی از طریق لینک http://live.usc.ac.ir/icwr2020 به صورت guest، یا از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام با آدرس www.instagram.com/www_sid_ir به صورت زنده قابل مشاهده است.
گفتنی است، علاقمندان به مباحث تحقیقاتی حوزه وب میتوانند از همین مسیر سخنرانی پروفسور بهمن جوادی را با موضوع "Edge Computing Architecture Smart Application" به صورت برخط و رایگان مشاهده نمایند.
اگر هنوز با نرم افزار اندنوت آشنا نیستید به دوره آن مراجعه کنید.