طراحی سایت همواره یکی از پر رونقترین حوزههای کامپیوتر بوده و بازار کار خوبی را به خود اختصاص داده است، از این رو در این مقاله سعی میکنیم مسیر مقدماتی تبدیل شدن به یک طراح سایت را برای شما تشریح کنیم.
چطور طراحی سایت را شروع کنیم؟
یکی از سؤالات همیشگی کسانیکه میخواهند طراحی سایت را شروع کنند این است که از کجا طراحی سایت رو شروع کنم؟! نیاز نیست سر در گم شوید چونکه در این مقاله از قدم صفر شروع میکنیم و تمام زبانها، مهارتها و منابع آموزشی که نیاز دارید را به شما معرفی خواهیم کرد، پس در ادامه با دقت همراه ما باشید.
ابتدا تخصصهای لازم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت را بشناسید!
برای اینکه بتوانید طراح سایت شوید، قبل از هر چیزی لازم است مهارتها و تخصصهای لازم و ضروری که نیاز است آنها را یاد بگیرید، بشناسید. بنابراین اگر بخواهیم یک وبسایت را از نظر ساختار بررسی کنیم به صورت زیر خواهد بود:
- فرانت-اند: فرانت-اند یا برنامهنویسی سمت کاربر به بخشی گفته میشود که شامل رابط کاربری(المانهای گرافیکی و ...)است، دقیقاً همان چیزهایی که کاربر در یک وبسایت میبینید. زبانهای لازم برای یادگیری بخش فرانت-اند شامل html ، css و js است.
- بک-اند: بک-اند یا سمت سرور بخشی است که ارتباط بین مرورگر و سرور را ایجاد میکند، برای مثال فراخوانی دادهها از پایگاه داده یا ارسال داده به پایگاهداده شامل بخش بک-اند است. زبانهای لازم برای بخش بک-اند میتواند شامل php، net و ... باشد.
بهترین روشهای یادگیری طراحی سایت به زبان ساده
روشهای مختلفی برای یادگیری طراحی سایت وجود دارد، مثلاً میتوانید با شرکت در کلاسهای آموزشی یا استفاده از مقالات آموزشی این مهارت را یاد بگیرید. اما یکی از سادهترین راهها استفاده از ویدیوهای آموزشی است، البته که پیدا کردن یک منبع آموزشی مطمئن و معتبر کمی سخت است. قدم به قدم در ادامه همراه ما باشید که همه چیز را از پایه و اصولی یاد بگیرید.
برای طراح سایت شدن از کجا شروع کنم؟!
قدم صفرم: علاقهمند باش! شاید ساده به نظر میآید، اما شما باید به این حوزه علاقهمند باشید و از آن لذت ببرید.
قدم اول: از زبان HTML شروع کنید، این زبان پایهایترین زبان برای شروع طراحی سایت است! با یادگیری این زبان دقیقاً میتوانید چارچوب یک سایت را ایجاد کنید. در دوره رایگان آموزش زبان HTML کدنتو به صورت کامل این زبان رو میتونید یاد بگیرید.
قدم دوم: زبان CSS را شروع کنید. بعد از یادگیری 40% از پایه زبان HTML میتوانید زبان CSS را شروع کنید،CSS مخفف واژه Cascading Style Sheets یعنی استایل دهی به صفحات. با یادگیری زبان CSS میتوانید به المانهایی که با زبان HTML ایجاد کردهاید جلوههای گرافیکی بدهید.
قدم سوم: اکنون در قدم سوم زمان شروع یادگیری زبان JS فرا رسیده است. زبان JS کار را حرفهایتر میکند، میتوانید با یادگیری این زبان به المانهای مختلف اکشن بدهید.
حالا وقت آن رسیده است که مفاهیم بک-اند را جمعبندی کنید و با چیزهایی که یادگرفتهاید یک پروژه کامل ایجاد کنید، بهطوریکه از تمام مفاهیمی که یادگرفتهاید استفاده کنید و آنها را با هم ادغام کنید.
همانطور که در ابتدا هم گفتیم، طراحی سایت شامل دو بخش بک-اند و فرانت-اند است، اگر تا به حال زبانهای فرانت-اند را خوب کار کرده باشید میتوانید کلیات یک قالب را به سادگی پیاده کنید. اما مفاهیم فرانت-اند برای تکمیل یک سایت کافی نیست، شما باید یک زبان بک-اند را بیاموزید تا بتوانید سایت پویا کنید و ارتباطات بین کاربر و سرور را ایجاد کنید. برای مثال امکان ثبتنام و لاگین از طریق قالب ایجاد شده زمانی امکانپذیر است که بخش بک-اند هم پیادهسازی شده باشد.
پس اینجاست که یادگیری یک زبان برنامهنویسی بک-اند هم ضروری میشود. یکی از بهترین زبانها تاکنون، زبان php بوده است.
سیستمهای مدیریت محتوا چیست؟
یکی از سؤالاتی که ممکن است ذهن شما را با خود درگیر کرده باشد این است که سیستمهای مدیریت محتوا یا CMSها چیست و چگونه کار میکنند. یکی از دیگر راههای طراحی سایت استفاده از سیستمهای آمادهای میباشد که قبلاً توسعه داده شده و شما به جهت نیاز خود از آن استفاده میکنید، برای مثال یکی از محبوبترین این سیستمها وردپرس است که میتوانید در عرض کمتر از یک ماه آن را یاد بگیرید و برای خود یک وب سایت ایجاد کنید.
یکی از منابع خوب برای یادگیری دوره آموزشی طراحی سایت وردپرس کدنتو است که میتوانید به صورت کامل در عرض کمتر از چند روز آن را یاد بگیرید و طراحی سایت را شروع کنید و از آن کسب درآمد داشته باشید. پس سعی کنید با یادگیری هر کدام از این مهارتها به صورت کاربردی به بازار کار وصل شوید.
چقدر طول میکشد من یک طراح سایت شوم؟
در نگاه اول شاید مواردی که در بالا گفته شد بسیار پیچیده و زمانبر باشد، اما اینطور نیست و نگران نباشید زیرا تمام مفاهیم بالا را میتوانید در مدت زمان کوتاه و به صورت فشرده یاد بگیرید. کافی است برنامهریزی دقیق روزانه داشته باشید، برای آن وقت بگذارید و با عشق و علاقه آن را دنبال کنید.
باید ظرف حداکثر مدت 2 ماه بتوانید مفاهیم اولیه را جهت پیادهسازی یک سایت با امکانات پایه یاد بگیرید، پس کافی است شروع کنید و با برنامهریزی یادگیری را پیش ببرید.
درآمد یک طراح سایت چقدر است؟
همانطور که میدانید الان هر فروشگاهی به دنبال ایجاد یک وبسایت و فعالیت در فضای آنلاین است، بنابراین حرفه و تخصص طراحی سایت یکی از پردرآمدترین شغلهای حال حاضر است و یک طراح سایت میتواند ماهانه از 5 میلیون تومان تا بالای 20 میلیون تومان درآمد داشته باشد که این به میزان تخصص و مهارت فرد، ارتباطات و ... بستگی دارد.
منابع مناسب برای یادگیری مهارتهای طراحی سایت
آموزشهای زیادی در سطح اینترنت وجود دارد، اما انتخاب یک منبع آموزشی درست و مناسب همیشه برای کسانیکه میخواهند یادگیری را شروع کنند سخت و پیچیده است. به همین دلیل در اینجا یک منبع آموزشی خوب و مناسب را به شما معرفی میکنم، مجموعه آموزشی کدنتو که میتوانید با استفاده از آن تخصصها و مهارتهای مختلف حوزه کامپیوتر را یاد بگیرد.
جهت دسترسی به مقالات مرتبط با "سئو" کلیک کنید: https://sid.ir/574