مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بلاگ

پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

انواع کاشت ابرو: کدام روش کاشت ابرو بهتر است؟


کاشت ابرو هم فرایندی شبیه به کاشت مو دارد که برای بازیابی ظاهر ابروهایتان استفاده می شود.

انواع کاشت ابرو: کدام روش کاشت ابرو بهتر است؟

در نقاطی از ابرو که موهایش در حال نازک شدن است، کاشت ابرو انجام می شود. موی کاشته شده در ابرو رو می تواند از سر یا نقاط دیگر بدن گرفت که موی ضخیمی داشته باشد. افرادی که به دنبال کاشت ابرو هستند، یا از کم پشت بودن ابروی خود ناراضی هستند و یا به دنبال بهبود ظاهر خود هستند.

دو نوع کاشت ابرو داریم: برداشت یا استخراج واحد فولیکولی (FUE) و پیوند واحد فولیکولی (FUT). مزایا و معایب هر یک از این روشها تا حد زیادی به بیمار، نتایج مد نظرشان و فاکتورهای دیگر موثر بر کاشت ابرو بستگی دارد. 

روش های مختلف کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو هم فرایندی شبیه به کاشت مو دارد که برای بازیابی ظاهر ابروهایتان استفاده می شود. در کاشت ابرو، از موهای گرفته شده فرق سر برای پر کردن ظاهر ابرو استفاده می شود. دو روش برای کاشت ابرو و دستیابی به نتیجه دلخواهتان وجود دارد:

استخراج واحد فولیکولی (FUE): در این روش، هر مو به وسیله روش پانچ یا به کمک دستگاه، از محل اهدا برداشت و به ابروی بیمار پیوند زده می‌شود. از مزایای این روش می توان به کمتر شدن احتمال باقی ماندن جای زخم خطی و دوره ریکاوری راحت تر اشاره کرد، با اینحال مدت زمان طولانی تر کندن مو و موهای کوتاه تر می تواند بر کیفیت پیوند تاثیر بگذارد.

پیوند واحد فولیکولی (FUT): بخشی از مو (معمولا از پشت سر) بریده و فولیکل مویی برای ایجاد شکل جدید ابرو، در نقاط مد نظر کاشته می‌شود. فرایند بریدن در مقایسه با روش FUE سریعتر، و موهای برداشت شده نیز طولانی تر است و در فرایند کاشت به پزشک کمک می‌کند (طول بیشتر، امکان مشاهده موج مو را به پزشک می‌دهد). با اینحال برش ایجاد شده، منجر به ایجاد یک جای زخم خطی و دوره ریکاوری طولانی تر می‌شود. تصمیم بین انتخاب روش FUT یا روش FUE به نظر بیمار و انتظاراتش بستگی دارد.

تفاوت بین روش FUE و FUT در کاشت ابرو چیست؟

 

تفاوت اصلی بین این دو روش، در نحوه استخراج مو است. در کاشت ابرو به  روش FUT، یک نوار مویی از پشت سر برداشته می‌شود که منجر به جای زخم خطی می‌شود، در حالیکه استخراج و پیوند واحد فولیکولی در کاشت ابرو به روش FUE، جای زخم های بسیار کوچکی را ایجاد می‌کند که شبیه به نقاط بسیار ریز است. زمان مورد نیاز برای کاشت ابرو به روش FUT از روش FUE کمتر خواهد بود، که البته این موضوع به بیمار و مقدار موی مورد نیاز برای پیوند بستگی خواهد داشت.

کدام روش کاشت ابرو برای شما مناسب تر است؟

 

انتخاب از بین دو روش کاشت ابروی FUT یا FUE به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که در جلسه مشاوره، درباره اش بحث خواهد شد. روش کاشت ابروی FUT بیشتر به درد کسانی می خورد که با کاهش شدید موی ابرو مواجه باشند و به گرافت زیادی نیاز داشته باشند. در این روش معمولا فولیکل های مویی بیشتری برای پیوند فراهم می شوند.

سمت مقابل ماجرا هم روش پیوند FUE است که برای بیمارانی که پیوند اندکی نیاز دارند و می خواهند بعد از یک دوره ریکاوری کوتاه به ادامه کارهایشان برسند، روش مناسب تری محسوب می‌شود. کم تهاجمی تر بودن روش پیوند FUE باعث شده که دوره ریکاوری این روش نیز در مقایسه با روش FUT سریعتر باشد.

جراحتان در جلسه مشاوره، مناسب ترین روش را با توجه به نیازهایتان تعیین خواهد کرد. برای مثال اگر قصد انجام دیگر روش های جراحی زیبایی مانند بلفاروپلاستی که نزدیک به محل انجام جراحی کاشت ابرو هستند را دارید، حتما قبل از اقدام به جراحی با پزشک متخصص خود مشورت کنید که به شما بگوید کدام روش کاشت ابرو مناسب شما است یا بدانید در صورت انجام جراحی های دیگر آیا کاندید مناسبی برای جراحی کاشت ابرو هستید یا خیر.

مراحل جراحی کاشت ابرو

روش کاشت ابرو براساس نیازهای منحصر بفرد هر بیمار، تعیین می شود. کاشت ابرو چهار مرحله دارد که این چهار مرحله عبارتند از:

  • مشاوره و برنامه ریزی
  • استخراج گرافت ها
  • پیوند گرافت ها
  • ریکاوری و مراقبت های بعد از عمل

چهار گام کاشت ابرو

 

نیاز به 200 تا 300 پیوند در کاشت ابرو باعث می شود که فرایند کاشت ابرو چیزی حدود دو تا سه ساعت طول بکشد. سه گامی که باید در روز کاشت ابرو و روز بعد از آن انجام دهید، به طور خلاصه در ادامه آورده شده است:

مشاوره و برنامه ریزی: طراحی ابرو با در نظر گرفتن ویژگی های صورت بیمار و انتظارات او، در جلسه معاینه انجام می شود. پزشک در این جلسه همچنین به ارزیابی محل کاشت ابرو و قسمت مناسب برای اهدای مو می پردازد.

استخراج واحدها: اولین مرحله جراحی یعنی استخراج واحدهای فولیکولی هم با موی بلند و هم به صورت تراشیده ممکن خواهد بود. به تعداد کمی گرافت برای انجام جراحی نیاز خواهد بود و در صورت نیاز، بخش کوچکی از پشت سر بیمار تراشیده و گرافت مورد نیاز برداشته می شود (بنابراین بخش "نتراشیده" این روش به حالتی گفته می شود که باقی موهایتان روی قسمت تراشیده را می پوشانند و قسمت اهدا کننده مشخص نخواهد بود). این روش بر خلاف روش های دیگر که بخشی از پوست سر را برای فولیکل هایش می برند، مو (فولیکل مو) را به صورت دانه ای در می آورد. با پیوند دانه ای موها در ناحیه ابرو می توان به ظاهری طبیعی دست پیدا کرد. البته قبل از شروع فرایند استخراج مو، ماده بیحسی به ناحیه اهداکننده تزریق می شود.

شروع پیوند: در ابتدا کمی ماده بیحسی به ابرو تزریق می‌شود و برای کاشت فولیکل های مویی از قلم ایمپلنت [با در نظر داشتن زاویه و جهت مناسب رشد مو] استفاده می‌شود. دقت به جهت فولیکل و نحوه رشد مو و نگهداشتن قلم براساس آن نیز نکته بسیار مهمی در دستیابی به ظاهر دلخواهتان است.

ریکاوری و مراقبت های بعد از عمل: محل کاشت ابرو برای کسب اطمینان از اتصال مناسب مو و بافت پوست و همچنین برای پیشگیری از بروز مشکلات دیگر، پانسمان می‌شود. دستورالعمل های مراقبتی بعد از کاشت ابرو را از جراحتان دریافت خواهید کرد تا وآیف خود را در چند هفته یا ماههای آینده در قبال موی کاشته شده بدانید. (برای مثال تا دو ماه از حضور در نور مستقیم خورشید و تا یک ماه از تراشیدن یا مالیدن زیاد این نقطه خودداری کنید.)

لینک کوتاه

بازگشت به بالا

پست های مرتبط

روز ملی ادبیات کودکان و نوجوانان و بازخوانی مقالات مرتبط با آن در SID

تاریخ: 1402/04/17

بازدید: 3060

1402

زمان مطالعه: 2 دقیقه

براساس گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، پربازدیدترین مقالات علمی با موضوع ادبیات کودک و نوجوان معرفی شدند.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

بررسی ابعاد مختلف اخلاقی، فقهی و حقوقی روش های درمان ناباروری

تاریخ: 1403/10/12

بازدید: 176

1403

زمان مطالعه: 2 دقیقه

تبادل نظر و ارائه دستاوردهای جدید در زمینه روش های درمان ناباروری و بررسی ابعاد مختلف حقوقی، فقهی و اخلاقی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

روز فرهنگ عمومی و بازخوانی مقالات مرتبط با آن در SID

تاریخ: 1401/08/11

بازدید: 4806

1401

زمان مطالعه: 2 دقیقه

براساس گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، پربازدیدترین مقالات علمی با موضوع فرهنگ عمومی معرفی شدند.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

جاوا اسکریپت(JavaScript): معرفی بهترین آموزش های جاوا اسکریپت

تاریخ: 1401/09/20

بازدید: 6996

1401

زمان مطالعه: 2 دقیقه

معرفی زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به همراه بهترین منابع یادگیری برنامه نویسی جاوا اسکریپت در این مطلب.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button