مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

فیلم آموزشی فرآیند نوشتن مقاله مروری

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بلاگ

پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

انتشار کتاب پارک‌های علم و فناوری ایران


پارک‌های علم و فناوری با مدیریت کارای چرخه ایده تا بازار موجبات تحقق تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه، خلق و رشد شرکت‌های دانش بنیان و به هم‌رسانی پژوهش، صنعت و بازار را که از عوامل مهم تحقق اقتصاد دانش‌بنیان هستند را فراهم می‌نمایند.

انتشار کتاب پارک‌های علم و فناوری ایران

پارک‌های علم و فناوری به‌عنوان یکی از پیش‌رانهای مهم اقتصاد دانش بنیان، باهدف افزایش نوآوری فناورانه، مدیریت جریان دانش و فناوری و اشتغال‌زایی متخصصین به وجود آمده‌اند. بسیاری از سیاست‌گذاران از پارک‌های علم و فناوری به‌عنوان بخشی از یک راهبرد کلان برای توسعة ملی یا منطقه‌ای نام می‌برند. از طرف دیگر، پارک‌ها به‌عنوان بستری برای جلب و حمایت شرکت‌های مبتنی بر فناوری پیشرفته در سطح بین‌المللی شناخته می‌شوند. علاوه بر آن‌، محملی برای جذب متخصصین، دانشمندان و توسعه فعالیت کارآفرینان هستند. پارک‌های علم و فناوری با مدیریت کارای چرخه ایده تا بازار موجبات تحقق تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه، خلق و رشد شرکت‌های دانش بنیان و به هم‌رسانی پژوهش، صنعت و بازار را که از عوامل مهم تحقق اقتصاد دانش‌بنیان هستند را فراهم می‌نمایند.

ایده پارک‌های علم و فناوری در ایران نیز از دو دهة پیش بسط و گسترش یافت و مورد استقبال قرار گرفت. حمایت از ایجاد و گسترش این پارک‌ها به‌عنوان یک راه‌کار جدی در توسعه فناوری و اقتصادی کشور مطرح است. با توجه به این امر بررسی وضعیت پارک‌های علم و فناوری کشور از جنبه‌های گوناگون هدف تهیه این کتاب بوده است.

کتاب حاضر در هشت فصل نگارش شده است. در فصل اول به مبانی نظری، اهداف، مأموریتها، کارکردها و عوامل موفقیت پارک‌های علم و فناوری پرداخته شده است. بررسی سیر تحول، تبیین و تحلیل قوانین حمایتی و اسناد بالادستی پارک‌های علم و فناوری ایران، در فصل دوم مورد مطالعه قرار گرفته است. فصل سوم به بررسی تعداد پارک‌های علم و فناوری در ایران اختصاص یافته است. فصل چهارم به اعتبارات پارکها می‌پردازیم. در فصل پنجم با وضعیت اراضی و فضاهای کالبدی ساخته شده و در دست ساخت در پارک‌های علم و فناوری ایران بیشتر آشنا می‌شویم. حمایتهای قانونی در دست اجرا از پارکها در فصل ششم به تفصیل مورد بررسی قرار می‌گیرد. در فصل هفتم به برخی مشخصات عملکردی پارکهای علم و فناوری پرداخته می‌شود و در نهایت، در فصل هشتم برخی از چالشها و راهکارها مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

مطالعه کتاب حاضر به درک بهتر وضعیت اکوسیستم نوآوری در ایران، تلاشهای انجام گرفته و برنامه‌ریزی کارآمد برای توسعه اکوسیستم نوآوری کمک می‌کند.

 

لینک کوتاه

لینک کوتاه

بازگشت به بالا

پست های مرتبط

بازخوانی مقاله پویایی شناسی انقلاب اسلامی ایران

تاریخ: 1397/11/23

بازدید: 2314

1397

زمان مطالعه: 5 دقیقه دقیقه

بازخوانی مقالات علمی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button