مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بلاگ

پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

5 رستوران با بهترین کباب ترکی در استانبول


در سفر به استانبول اگر خواستید کباب ترکی بخورید، این رستوران ها را بشناسید.

5 رستوران با بهترین کباب ترکی در استانبول

کباب ترکی یا دونر کباب یک غذای محبوب در ترکیه است که خوراک مشهوری در سراسر جهان به شمار می‌آید. اگر یک بار این کباب خوشمزه را نوش جان کرده باشید، به راحتی دلیل شهرت و محبوبیت آن را می‌دانید. پرای پخت این غذا، گوشت را روی یک سیخ چرخان می‌پزند تا قسمت بیرونی گوشت ترد شود و داخل آن آبدار و لطیف بماند.

در ایران کباب ترکی را به صورت ساندویچ با سبزیجات سرو می‌کنند و می‌توان در کنار آن سیب زمینی سرخ‎کرده سفارش داد. اما هر کسی که تا به حال به استانبول رفته باشد می‌داند که در هر گوشه‌ی خیابان می‌توان دونر کباب پیدا کرد. اما پرسش این است که برای یافتن بهترین کباب ترکی استانبول باید به کدام رستوران‌ها مراجعه نمود؟ در این پست 5 رستوران با بهترین کباب ترکی در استانبول به شما معرفی می‌شود.

علت خوشمزگی کباب ترکی

حتما می‌دانید که کباب ترکی‌ها چه خوراک‌های عالی و خوشمزه‌ای هستند، اما شاید ندانید که علت این خوشمزگی چیست. یک کباب ترکی معمولی دارای گوشت قرمز است که به صورت عمودی در اطراف یک سیخ مخروطی شکل چرخان قرار گرفته و در کنار حرارت به آرامی می‌چرخد. این چرخش عمودی سبب پختن و طعم خوش کباب شده و هنگام سرو برش‌هایی در ضخامت‌های مختلف از گوشت کنده می‌شود.

کباب ترکی را معمولاً روی یک تکه نان سرو می‌کنند و در رستوران‌های ترکی با سالاد و جعفری به همراه گوجه فرنگی، پیاز قرمز و کاهو سرو می‌شود. شاید برای کسانی که بلیط تهران استانبول را خریده‌اند جالب باشد که بدانند دونر کباب تنها غذای گردشگران نیست، بلکه غذایی محبوب و مقرون به صرفه در سراسر ترکیه است زیرا به راحتی با مواد اولیه در دسترس مانند گوشت بره، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز یا پیاز تهیه می‌شود.

قیمت کباب ترکی در استانبول چقدر است؟

تنوع قیمت کباب ترکی در استانبول بسیار بالا است. شما می‌توانید یک ساندویچ کباب ترکی را با قیمتی کمتر از 10 لیره (1.3 دلار آمریکا) پیدا کنید، اما شاید این کباب خیلی خوشمزه و مطبوع نباشد. در واقع قیمت این غذا بستگی به نوع گوشت داخل آن دارد. دونر مرغ معمولاً ارزان‌تر از گوشت گاو یا بره است و حدود 10 تا 20 لیر است، در حالی که کباب ترکی گوشت گاو حدود 20 تا 40 لیر لیر است.

با این همه کسانی که کار رزرو هتل استانبول را انجام داده‌اند، بهتر است بدانند که قیمت یک ساندویچ دونر کباب یا همان کباب ترکی معمولی و با کیفیت بسیار خوب حدود 30 تا 40 لیر قیمت دارد و پرداخت این بها برای خوراکی که مزه‌ی آن تا مدت‌ها زیر زبان شما می‌ماند، واقعا ارزش دارد.

عباراتی که بهتر است قبل از سفارش کباب ترکی در ترکیه بدانید

هنگامی که برای سفارش کباب ترکی به رستوران می‌روید، ممکن است با اصطلاحات و عباراتی مواجه شوید که معنای دقیق آنها را در زبان ترکی ندانید و پس از آوردن غذا، متوجه شوید که این دقیقا آن مدل کبابی نبوده که سفارش داده‌اید. بنابراین زمانی که از فلایتیو بلیط ترکیه را خریدید، این اصطلاحات را نیز به خاطر بسپارید.

پورسیون دونر (Porsiyon Döner): این کباب ترکی به صورت پرسی سرو می‌شود و با گوشت به همراه مخلفات در بشقاب به همراه مقداری نان از شما پذیرایی شده و شما باید برای نوش جان کردن آن از کارد و چنگال استفاده کنید.

لواش اوستو دونر (Lavaş Üstü Döner) گوشت کباب ترکی در بشقاب به همراه نان لواش سرو می‌شود.

پیلاو اوستو دونر (Pilav Üstü Döner): یا دونر کباب با برنج، که در آن گوشت کبابی با برنج در بشقاب سرو می‌شود.

اسکندر کباب (İskender): گوشت دونر روی نانی که با کره و سس گوجه فرنگی نرم شده، قرار می‌گیرد. کنار این کباب ماست سرو می‌شود.

دوروم دونر (Dürüm Döner): این عبارت را می‌توان در فارسی به لقمه پیچ ترجمه کرد. این مدل کباب‌های ترکی، شبیه به ساندویچ‌های خانگی است و با نان لواش یا یوفکا درست می‌شود. ممکن است کباب ترکی لقمه پیچ دارای گوجه فرنگی، ترشی، سیب زمینی سرخ شده، کاهو و پیاز باشد.

کاشارلی دوروم دونر (Kaşarli Dürüm Döner): لقمه پیچ کباب ترکی به همراه پنیر زرد و گوجه فرنگی، ترشی، سیب زمینی سرخ شده، کاهو و پیاز.

تومبیک دونر (Tombik Döner): گوشت کبابی روی نان گرد شبیه به نان همبرگری با مخلفات مختلف سرو می‌شود.

ساندویچ اکمک دونر (Sandviç Ekmek Döner): کباب در نان ساندویچی همراه با مخلفات سرو می‌شود.

رستوران دونر کارادنیز در بشیکتاش

عاصم اوستا سرآشپز رستوران دونر کارادنیز (Karadeniz Döner) یکی از بهترین دونر کباب‌های استانبول را سرو می‎کند. این رستوران قدیمی که بیش از 50 سال است در محله‌ی بشیکتاش کباب‌های لذیذ را به مردم ارائه می‌دهد، گوشت را به سبک دریای سیاه سرو می‌کند و همیشه پر از مردم محلی است که می‌خواهند حتما یکی از این ساندویچ‌های خوشمزه را تهیه کنند. بیرون رستوران همیشه یک صف طولانی وجود دارد و عجیب نیست که این رستوران روزانه 100 کیلوگرم گوشت بره یا گوساله سفارش می‌دهد.

عاصم اوستا، سال هاست که همین کیفیت را در این رستوران کوچک در بشیکتاش استانبول حفظ کرده است. او چهار ساعت در روز را صرف انتخاب گوشت گوساله‌ی باکیفیت می‌کند تا ساندویچ دونر کباب خود را با تمام ظرافت‌هایش آماده کند: او گوشت را درست برش داده، با استفاده از ماست، نمک و فلفل، آنها را مزه‌دار می‌کند و سپس یک کباب خوشمزه را آماده کرده و به مشتریانش تحویل می‌دهد.

در بازار بزرگ به کدام رستوران کباب ترکی برویم؟

دونرچی شاهین اوستا (Dönerci Şahin Usta) در بازار بزرگ مکانی است که نام آن اغلب زمانی که مردم می‌پرسند کجا بهترین کباب ترکی در استانبول را بخورند گفته می‌شود. عطر ادویه‌ها، شلوغی و تردد مردمی که در هر گوشه‌ی بازار بزرگ به زندگی روزمره‌ی خود می‌پردازند، به اندازه‌ی کافی هیجان‌انگیز است. به این هیجان طعم خوش کباب ترکی رستوران شاهین اوستا را اضافه کنید. مکانی که در آن غذای خوب با کیفیت عالی و نان تازه ارائه می‎شود.

اگر به دنبال مکانی هستید که منوی وسیعی را ارائه دهد، اینجا جای شما نیست. اما اگر تنها چیزی که می‌خواهید این است که مقداری گوشت تازه و خوشمزه‌ی کباب ترکی را با لذت تمام نوش جان کنید، حتما به این کباب‌خوری بروید. در اینجا چیزی به نام منو وجود ندارد و جایی برای نشستن، میز و سرویس نیست. اینجا فقط دونر کباب که در داخل نان تازه پخته شده، سرو می‌شود. وقتی ایستاده غذا می‌خورید مراقب باشید انگشتان خود را با این ساندویچ‌ها نخورید.

در محله کوزگونچوک کباب ترکی نوش جان کنید

رستوران متت کوزده دونر (Metet Közde Döner) در محله‌ی کوزگونچوک یکی از بهترین مکان‌ها برای نوش جان کردن یک کباب ترکی خوشمزه است. این غذاخوری در خیابانی بسیار زیبا واقع شده است که بیش از هر چیز دیگری به شما یادآوری می‌کند که چرا استانبول چنین شهر جادویی است.

پس از سفارش در این رستوران سالاد و ماست به عنوان پیش غذا سرو می‎شود. رستوران خیلی مجلل و بزرگ نیست، اما اگر تنها چیزی که به دنبال آن هستید، غذای خوب است، از آنجا لذت خواهید برد. پیشخدمت‌های صمیمی از این امر اطمینان حاصل می‌کنند کسی که از آن درها عبور می‌کند، احساس خوش‌آیندی داشته باشد. اینکه آیا مسیر شما در هر روز معین از کوزگونچوک می‌گذرد یا نه، مهم نیست، زیرا هنگامی که یک لقمه از این کباب را امتحان کنید، می‌خواهید هر روز به آنجا برگردید.

دونرچی اینگینین ییری در نزدیکی برج گالاتا

پیدا کردن یک کباب ترکی خوب در استانبول با گوشت مقرون به صرفه و باکیفیت آسان نیست زیرا برخی از کبابی‌ها این غذای خوشمزه را چون از گوشت آماده و منجمد درست می‌کنند. راز یک دونر خوب ساده است: شما بهترین گوشت را انتخاب خواهید کرد. روغن و نمک آن به اندازه است و آن را روی آتش هیزم می‌پزید. چربی دم ماده‌ی مخفی این کباب خوشمزه است. این کاری است که در دونرچی اینگینین ییری (Dönerci Engin’in Yeri) برای پخت کباب انجام می‌شود. در این رستوران کباب مانند اکثر فست‌فودها، روی اجاق‌های گازی پخته نمی‌شود.

این دونر کباب دارای نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمه و دارچین است که در مخلوط گوشتی برای مزه‌دار کردن آن به کار می‎رود. می‌توانید دونر کباب خود را در بشقاب و به صورت پرسی سفارش دهید. سنت سرو کباب ترکی در این رستوران به صورت پرسی است اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید آنها را به صورت ساندویچی سفارش دهید.

در امینونو کجا کباب ترکی بخوریم؟

اگر در امینونو هستید به زومرت بوفه (Zümrüt Büfe) بروید که در نزدیکی بازار ادویه‌ی این محله است. زومروت بوفه در یکی از خیابان‌های کوچک و جذاب نه چندان دور از بازار ادویه واقع شده و یک مکان عالی است که در آن می‌توانید از یک دونر کباب خوشمزه لذت ببرید. زومرت بوفه یک غذاخوری قدیمی است که در سال 1961 تأسیس شد و مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

هر چند نام اینجا بوفه است اما مانند بوفه‌های دیگر نیست که غذاهای متنوعی سرو کند زیرا اینجا فقط با کباب ترکی از مهمانان پذیرایی می‌شود و چیز دیگری از آشپزخانه‌ی آنها بیرون نمی‌آید. زومروت بوفه یکی از بهترین رستوران‌های استانبول برای غذاخوری است. شما می‌توانید غذای خود را به صورت پرسی با پوره‌ی سیب‌زمینی و یا ساندویچی میل کنید.

لینک کوتاه

بازگشت به بالا

پست های مرتبط

قرارداد مشارکت رستوران و شرایط کلیدی این نوع از نمونه قرارداد شراکت

تاریخ: 1401/01/31

بازدید: 6812

1401

زمان مطالعه: 5 دقیقه دقیقه

باید توجه داشت که قبل از هر اقدامی در زمینه راه اندازی رستوران، شما ابتدا باید موافقت‌نامه‌ای را به منظور تعیین شرایط حاکم بر مشارکت و جزئیات آن تنظیم کنید. این قرارداد، نمونه قرارداد مشارکت رستوران نام دارد و حدود روابط شرکا را در زمینه راه اندازی رستوران و فعالیت در آن مشخص می‌کند. این قرارداد یک نوع از قرارداد مشارکت مدنی (روی لینک قبل بزنید) است.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

5 رستوران با بهترین کباب ترکی در استانبول

تاریخ: 1401/09/02

بازدید: 8130

1401

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در سفر به استانبول اگر خواستید کباب ترکی بخورید، این رستوران ها را بشناسید.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

جاهای دیدنی آنتالیا ترکیه در تابستان

تاریخ: 1400/06/30

بازدید: 1284

1400

زمان مطالعه: 5 دقیقه دقیقه

جاهای دیدنی آنتالیا ترکیه در تابستان

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

5 رستوران با بهترین کباب ترکی در استانبول

تاریخ: 1401/09/02

بازدید: 8130

1401

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در سفر به استانبول اگر خواستید کباب ترکی بخورید، این رستوران ها را بشناسید.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button