یکی از آیتمهای قابل توجه گردشگران در هر سفری، خوراکیها و غذاهای مخصوص آن منطقه است. در حقیقت بازدید از جاذبههای دیدنی اهمیت زیادی دارد؛ ولی چشیدن طعم غذاهای یک منطقه جدید را نباید از دست دهید. در سفر به ترکیه، غذاها، شیرینیها، دسرها و نوشیدنیهای متفاوتی وجود دارند.
شاید بعضی از خوراکیهای این کشور با ایران شباهت زیادی داشته باشند. برای مثال کباب ترکی یا قهوه ترک را هم میتوانید از یکی از کافههای ایران سفارش دهید. ولی طعم هیچ کدام به آنچه که سرآشپزهای ترکیه درست میکنند، شبیه نیست. پس برای چشیدن طعم اصیل کباب ترکی استانبول در این مطلب همراه ما باشید و هر چه زودتر بلیط تهران به استانبول را بخرید.
بهترین رستورانهای استانبول برای چشیدن طعم کباب ترکی
شاید فکر کنید که کباب ترکی در رستورانهای ایران هم پیدا میشوند؛ ولی هیچ کدام طعم اصیل یک کباب ترکی استانبول را ندارند. شما باید طعم بینظیر کباب ترکی پخته شده توسط آشپزان ماهر ترکیهای را امتحان کنید. پس بعد از خرید بلیط تهران به استانبول و رسیدن به مقصد، مجموعههای معرفی شده در این قسمت را در لیست رستورانهای خود قرار دهید.
رستوران kasap Osman
امینونو نام محلهای کوچک و قدیمی در استانبول است که رستورانهای زیادی در آن قرار دارند. اگر میخواهید طعم ترد، خوشمزه و تازه دونر کباب را بچشید، به رستوران کساب عثمان در همین محله بروید. این رستوران در خیابان hocapasa ساخته شده است. علاوه بر طعم بینظیر کباب ترکی، یکی از دسرهای این رستوران را هم سفارش دهید. شما مهمانان عزیز میتوانید در بخشی از این رستوران با طراحی کلاسیک و سنتی یا بخشی که در باغ زیبایی قرار گرفته، بنشینید. در کنار کباب ترکی، ماست سنتی و سینی مزه رستوران kasap Osman را هم سفارش دهید.
رستوران دونر بایرام اوغلو
بیشتر از 30 سال است که مردم استانبول و ترکیه، این رستوران را میشناسند. آشپزهای این رستوران از همان زمان خرید مواد اولیه، کیفیت کبابهای ترکی استانبول را در نظر میگیرند. کیفیت خوب کباب ترکی، پیش غذاها، چاشنی و دسرهای معروف در کنار رفتار خوب پرسنل رستوران دونر بایرام اوغلو باعث شده مشتریان این مجموعه روز به روز بیشتر شوند. نانهای مخصوص همراه کباب را در همین رستوران میپزند.
رستوران ebru kantin
در قلب بازار بزرگ استانبول، یک رستوران سنتی به نام ebru kantin وجود دارد. این یعنی بعد از کلی گشتوگذار در بازار معروف این شهر و خستگی، مقصد شما این رستوران است. رستورانی سنتی که عطر دونر کبابهای آن در بازار و کوچههای اطراف میپیچد. پس یک کباب خوشمزه از این رستوران سفارش دهید و طعم اصیل کباب ترکی استانبول را امتحان کنید.
آشنایی با کبابهای معروف استانبول
در سفر به ترکیه، چشیدن طعم غذاهای این کشور یکی از بهترین عادتهای گردشگران است. ایران و ترکیه از نظر فرهنگ و غذاها شباهت زیادی با یکدیگر دارند. به همین دلیل شاید خیلی از غذاهای کشور ایران را در آنجا و خیلی از غذاهای ترکیه را در ایران ببینید. آیا شما هم از علاقهمندان به انواع کباب هستید؟
پس به بهشت دوستداران کباب خوش آمدید! برای اقامت در استانبول میتوانید طعم این کبابها را در رستورانهای استانبول امتحان کنید. البته کباب ترکی، معروفترین کباب این شهر است که در ابتدای مطلب برای چشیدن طعم بی نظیر کباب ترکی استانبول، رستورانهایی را پیشنهاد دادیم.
Adana Kebab (آدانا کباب)
آدانا نام یکی از شهرهای ترکیه است که نام این کباب را از همان شهر آدانا نامگذاری کردند. این کباب از گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوشت چرخ کرده و گوشت بره تهیه میشود. آشپزهای ترکیه، گوشت را با دست روی سیخهای پهن و بزرگی قرار داده و روی آتش میگذارند. جزء جداییناپذیر از کباب آدانا، فلفل قرمز تند و فلفل پابریکا است. شما میتوانید آدانا کباب را در کنار سبزیجات، گوجهفرنگی، فلفل تند سبز و پلوی بلغور نوش جان کنید.
Döner Kebabı (کباب ترکی)
احتمالاً شما در ایران هم بتوانید یک پرس از کباب ترکی یا ساندویچ آن را سفارش دهید. اما برای چشیدن طعم اصیل کباب ترکی باید بلیط تهران به استانبول را بخرید. اسکندر افندی ساکن شهر بورسای ترکیه در سال 1800 میلادی این کباب ترکی یا دونر کباب را اختراع کرد. برای پخت این کباب خوشمزه، گوشت را به سیخ میکشند و آن را به خوبی میپزند.
Iskender Kebabı (اسکندر کباب)
اسکندر افندی، کباب دیگری به نام اسکندر کباب درست کرد که آن را هم بهصورت عمودی روی کباب گردان میپزند. اسکندر کباب ترکیبی از کباب و سس مخصوص آن است. برای تهیه این سس، پوره گوجهفرنگی را با روغن زیتون و فلفل تفت میدهند. سپس چاشنی این سس از جمله جعفری و نعنا تازه، نمک و فلفل تند را به آن اضافه میکنند. شما میتوانید برای پخت این نوع کباب در خانه، تکههای کبابی گوشت گوسفند یا گاو را درون مواد بخوابانید. سپس با کباب کردن این تکهها و افزودن سس مخصوص، این غذای خوشمزه را نوش جان کنید.
Urfa Kebab (اورفا کباب)
نام کباب اورفا هم بر اساس نام یکی از شهرهای ترکیه انتخاب شده است. مردم ترکیه معتقدند که کباب اورفا محبوبترین کباب بعد از آدانا به حساب میآید. با این تفاوت که اورفا کباب مانند آدانا، مزه تندی ندارد. برای خوش طعم شدن کباب، آن را روی شعله کم قرار میدهند. با خواباندن گوشت در پاپریکای شیرین، پیاز، سیر، زیره و مرزنگوش، کباب اورفا طعم ملایمی دارد.
تجربه طعم کباب ترکی در استانبول
در این مطلب توضیح دادیم که بعد از رسیدن به استانبول باید به کدام رستورانها بروید تا مزه اصیل یک کباب ترکی را زیر زبانتان احساس کنید. البته رستورانهای دیگری مانند tarihi Karadeniz döner، enbey döner، دونرچی شاهین اوستا، Metet Közde Döner، Zümrüt Büfe، Dönerci Engin’in Yeri و نیکول هم برای سفارش کباب ترکی وجود دارند. شما میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن، بلیط تهران به استانبول را بهصورت اینترنتی از علی بابا رزرو کنید و در دو ساعت به استانبول بروید. برخی پروازهای این مسیر غیرمستقیم هستند و بازه زمانی سفر شما طولانیتر میشود.
*مسئولیت صحت و سُقم محتوای این پست برعهدهی سفارشدهنده است.*