با پیشرفت هوش مصنوعی در سال های گذشته ، رفته رفته ابزارهای جدیدتری ساخته شده و در دسترس قرار می گیرند. در بین ابزارهای ساخته شده مبتنی بر هوش مصنوعی، ابزاری ساخته شده که می تواند هوشمندانه تر بنویسد و مدیریت کند. این ابزار Co-Storm به فارسی کو استورم نام دارد.
Co-Storm مخفف Collaborative STORM است که توسط استفورد ساخته شده است. Co-Storm ، یک ابزار تحقیقاتی مبتنی بر هوش مصنوعی است که به کاربران کمک می کند تا بر اساس داده های مقالات غنی ، مقاله ای بر اساس نیاز کاربر بسازد که در آن به منابع مختلف ارجاع شده است و در صورت نیاز می توان به آن مراجعه کرد.
Co-Storm ، ابزار قدرتمندی برای تحقیقات دانشگاهی است که توسط آزمایشگاه هوش مصنوعی دانشگاه استنفورد با نام OVAL lab ساخته شده است. ویژگی منحصر به فرد این ابزار هوش مصنوعی این است که بر اساس روش طوفان فکری عمل می کند . به این معنا که همانطور که کودک چیزهایی را بر اساس گفتگو با والدین خود می آموزد Co-Storm بر خلاف سایر ابزارهای هوش مصنوعی ، به ارائه ی جامع ترین اطلاعات می پردازد به طوی که خود فرد در آخر باید برای استفاده از داده تصمیم بگیرد.
بر خلاف سایر سیستم های پرسش و پاسخ QA، Co-Storm از کاربر می خواهد تمام جزئیات مروبط به سوال خود را وارد کند و این ابزار هوش مصنوعی تمامی دیدگاه های مختلف را ارئه دهد تا گفتمان را بین چند عامل مشاهده کرده و بر اساس تفکر خود آن را هدایت کند. همچنین ، Co-Storm از کابر چندین سوال می پرسد و به او کمک می کند تا مجهولات ناشناخته ی خود را کشف کند.
Co-STORM به انسان کمک می کند تا یک گفتمان مشترک بین عوامل LM با نقش های مختلف مشاهده کنند و در آن شرکت کنند. کاربران می توانند از سیستم درخواست کنند تا یک گزارش استناد شده کامل بر اساس تاریخچه گفتمان و اطلاعات جمع آوری شده ایجاد کند.
برای تسهیل تعامل با کاربران، Co-STORM کمک میکند تا گفتگو را با سازماندهی اطلاعات مطرحشده در قالب یک نقشه ذهنی پویا پیگیری کرده و در نهایت گزارشی جامع از نکات کلیدی ارائه می دهد.
نکات کلیدی در استفاده از ابزار هوش مصنوعی Co-Storm:
مشارکت:
بر خلاف سایر ابزارهای نگارش هوش مصنوعی، Co-Storm به ایجاد یک بحث پویا بین کاربر و چندین عامل هوش مصنوعی می پردازد و امکان کاوش دقیق تری را از موضوع فراهم می کند.
دقت در ارجاع دهی:
Co-Storm، اطلاعات را از منابع قابل اعتماد تهیه می کند و در متن تولید شده را بر اساس منابع ارائه می دهد.
پژوهش محور:
برای استفاده ی محققان با ارائه ی دیدگاه های مختلف و تحریک به تحقیقات بیشتر طراحی شده است. سبک مقاله نویسی این ابزار هوش مصنوعی محقق محور همانند ویکی پدیا است.
برای استفاده از Co-Storm به آدرس https://storm.genie.stanford.edu مراجعه کنید. در باکس جستجو موضوع را وارد کنید. سعی کنید جزئیات بیشتری از موضوع در باکس بنویسید.
می توانید روی ایکون مشخص شده در عکس کلیک کنید تا متن را به صورت مقاله ببینید و اگر می خواهید به صورت مکالمه ببینید روی conversion کلیک کنید.
اگر می خواهید مقاله را به صورت PDF داشته باشید روی این آیکون کلیک کنید.
برای رویت جدیدترین سوالات دیگران روی discover کلیک کنید.
برای اینکه سوالات قبلی خود را از Co-Storm ببینید می توانید روی My library کلیک کنید.
محدودیت های استفاده از Co-Storm
Co-Storm فقط می تواند متن را به زبان انگلیسی تولید کند. سوالات هم باید به زبان انگلیسی باشد.
اگر نیاز به داده ی کمتری دارید بهتر است از سایر ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت جی پی تی، Gemini ، copilot و غیره استفاده کنید. این ابزار جامع ترین اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهد و با این روش از محقق می خواهد تا خودش تصمیم بگیرد از چه چیزی استفاده کند.
به طور کلی این ابزار هوش مصنوعی برای محققان مناسب است و برای عموم کاربردی ندارد. دسترسی به Co-Storm به صورت رایگان و بدون محدودیت است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ی Into the Unknown Unknowns: Engaged Human Learning through Participation in Language Model Agent Conversations به آدرس https://arxiv.org/abs/2402.14207 مراجعه کنید.
Jiang, Y., Shao, Y., Ma, D., Semnani, S. J., & Lam, M. S. (2024). Into the Unknown Unknowns: Engaged Human Learning through Participation in Language Model Agent Conversations. ArXiv. https://arxiv.org/abs/2408.15232