مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

فیلم آموزشی فرآیند نوشتن مقاله مروری

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بلاگ

پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

تاثیر خروپف بر کیفیت خواب


خروپف باعث بیماری های مزمن قلبی و ریوی می شود.

خروپف قاتل یک خواب آرام و باکیفیت است. برخلاف تصور رایج، کسی که خوابیده و خروپف می‌کند هفت پادشاه را خواب نمی‌بیند! فرد مبتلا به خروپف، بدون آن‌که بداند، در طی شب چندین بار بیدار می‌شود. همین هم مانع خواب عمیق می‌شود و در نتیجه روزهای فرد با خستگی و بی‌حوصلگی می‌گذرد. شکایت رایج افرادی که از خواب خوبی برخوردار نیستند، این است که «هر قدر می‌خوابم باز هم خسته‌ هستم.» اگر این جمله درباره شما صادق است یا آن را از دهان نزدیکانتان شنیدید باید بدانید که مشکل اصلی، کیفیت خواب است و نه مدت زمان آن. در ادامه این مقاله، تاثیر خروپف بر کیفیت خواب را بررسی کردیم و ابزارهای ساده و در دسترسی را معرفی کردیم که به کمک آن می‌توانید کیفیت خواب را افزایش دهید.

 

خروپف نشانه ای از خواب بی کیفیت است.

خروپف نشانه ای از خواب بی کیفیت است.

 

علت خروپف در خواب چیست؟

براساس مطالعات انجام شده، افزایش سن، چاقی و مصرف الکل و دخانیات با ابتلا به خروپف و اختلالات خواب رابطه مستقیم دارد. بنابراین یکی از توصیه‌های اصلی برای درمان خروپف تغییر سبک زندگی است. اما علت خروپف در بعضی از افراد به سبک زندگی آنان مربوط نیست و آن را به ارث برده‌اند یا مشکلاتی مانند گرفتگی بینی و سینوزیت دارند که باعث خروپف می‌شود.

خبر خوب این است که علت خروپف شما هر چیزی که باشد، راه درمان و کنترل آن نیز مشخص است. در ادامه رایج‌ترین دلایل خروپف را نام برده‌ایم:

  • سینوزیت

  • چاقی و اضافه وزن

  • وراثت و ژنتیک

  • مصرف زیاد الکل و سیگار

  • گرفتگی بینی

  • مشکلات مرتبط با لوزه

  • گردن یا لوزه بزرگ

  • مشکلات مرتبط با تیروئید و غدد فوق کلیوی

 

تاثیر خروپف بر کیفیت زندگی چیست؟

 

خروپف باعث بیماری های مزمن قلبی و ریوی می شود.

خروپف باعث بیماری‌های مزمن قلبی و ریوی می شود.

 

درمان خروپف اغلب راحت و بی‌دردسر است اما خروپف درمان نشده می‌تواند به مشکلات جدی سلامتی و حتی مرگ منجر شود. بنابراین اگر شب‌ها از صدای خروپف کسی بیدار می‌شوید، تنها این‌که او را بیدار کنید یا خودتان محیط را ترک کنید، کافی نیست و باید به فکر درمان آن باشید. خروپف زمانی خطرناک است که به صورت مستمر (هر شب) باشد و باعث بیدار شدن فرد از خواب شود. اگر فرد در طی روز نیز دچار احساس خستگی و سردرد و عدم تمرکز باشد، نشان‌دهنده آن است که خواب بی‌کیفیتی دارد و باید درمان خروپف را هر چه سریع‌تر آغاز کند.

مطالعات نشان داده است که خروپف درمان نشده، ریسک بروز مشکلات زیر را در فرد افزایش می‌دهد:

  • فشار خون

  • سکته قلبی

  • بیماری‌های ریوی

  • افسردگی و اضطراب

  • سوانح حین کار

  • تصادفات رانندگی منجر به مرگ

خروپف شدید و مستمر معمولاً نشانه‌ای از آپنه خواب یا همان توقف تنفسی است. در این اختلال، فرد دچار توقف‌های تنفسی کوتاه و چند ثانیه‌ای می‌شود که در بسیاری از مواقع ممکن است به فاجعه‌ای بزرگ ختم شود؛ زیرا با هر توقف، اکسیژن خون به شدت کاهش پیدا می‌کند و همین نیز باعث فشار خون و آسیب‌های بعدی به قلب می‌شود. مطالعات نشان داده است که تنفس نامناسب و خروپف هنگام خواب موجب فشار مضاعف به قلب می‌شود و احتمال بروز سکته در خواب و نارسایی قلبی را به شدت افزایش می‌دهد. پزشکان به افرادی که سابقه بیماری‌های قلبی در خانواده دارند، توصیه می‌کنند نسبت به خروپف شبانه حساسیت بیشتری نشان دهند و آن را نادیده نگریند.

خروپف –علاوه بر قلب- ریه‌ها را نیز با مشکل کمبود اکسیژن مواجه می‌کند. همین مسئله نیز ریسک ابتلا به انواع نارسایی‌های ریوی و التهاب‌های مزمن ریوی را افزایش می‌دهد. افراد سیگاری بیش از دیگران در برابر عوارض ریوی خروپف آسیب‌پذیر هستند. هرچند در بسیاری از مواقع، خود سیگار عامل اصلی خروپف محسوب می‌شود. زیرا سیگار کشیدن با ایجاد التهاب در بافت گلو و تولید مخاط بیش از حد در مجاری تنفسی، فرآیند تنفس را دشوار می‌کند. بنابراین عجیب نیست که بسیاری از افراد سیگاری دچار مشکل خروپف هستند.

فردی که خروپف می‌کند معمولاً از نعمت خواب عمیق محروم است و به همین دلیل جسم و ذهنش امکان ریکاوری پیدا نمی‌کند. بروز مشکلات خلقی مانند افسردگی، اضطراب و بی‌انگیزگی در این افراد بسیار شایع است. پس اگر خود را در نبرد با افسردگی یا اضطراب می‌بینید، اول باید خود را با خواب خوب تجهیز کنید.

 

درمان خروپف معمولا ساده است و می توان با روش هایی لذت خواب عمیق را تجربه کرد.

درمان خروپف معمولا ساده است و می توان با روش‌هایی لذت خواب عمیق را تجربه کرد.

 

راه‌های درمان خروپف

اگر از اهمیت خواب باکیفیت و تاثیر آن بر یک زندگی سالم آگاه شده باشید، قطعا به دنبال راه درمان خروپف هستید. اولین قدم، مانند هر درمان دیگری، تشخیص مناسب است.

همین حالا اقدام کنید و با خرید محصولات جلوگیری از خروپف شبانه، روزهای شادتر، خواب آرام وبدون مزاحمت برای دیگران را تجربه کنید!

https://hoopnoos.com/product/

برای درمان خروپف گاهی فقط کافی است چند اقدام ساده انجام دهید یا چند کیلو وزن کم کنید. در موارد کم‌تری که مشکلات ساختاری جدی وجود دارد باید گزینه جراحی را هم در نظر بگیرید. خبر خوب این است که اغلب افراد برای بالا بردن کیفیت خواب و رفع خروپف نیازی به روش‌های سختی مانند جراحی ندارند و می‌توانند با به‌کارگیری ابزارهای ساده مشکل خود را برطرف کنند. در حال حاضر، ابزارهای زیر در سراسر جهان برای درمان خروپف استفاده می‌شود:

  • نوزونت

  • پلاک

  • چسب

  • چانه بند

  • رسپیراتور تنفسی

  • کمربند

  • زبان گیر

مزیت اصلی استفاده از ابزارهای ضدخروپف آن است که هیچ عارضه‌ای ندارد و افراد می‌توانند به راحتی از آن استفاده کنند. با سنجش علت اصلی خروپف و مراجعه به سایت هوپنوس به آدرس اینترنتی https://hoopnoos.com/ می‌توانید ابزار مناسب خودتان را پیدا کنید و در مسیر درمان خروپف قرار بگیرید.

 

جمع‌بندی

خروپف مشکل رایجی است که لذت یک خواب آرام را از فرد می‌گیرد. مطالعات زیادی درباره تاثیر خروپف بر کیفیت خواب انجام شده است و حالا می‌توانیم با قطعیت بگوییم افرادی که سال‌ها با خروپف درگیر هستند و آن را درمان نکردند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به انواع بیماری‌های قلبی و ریوی و همچنین اختلالات روان هستند. با پیشرفت علم و مطالعات مرتبط با این مسئله، حالا مراحل تشخیص و درمان کامل خروپف را می‌توان حتی به صورت آنلاین انجام داد.

 

*مسئولیت صحت و سُقم محتوای این پست برعهده‌ی سفارش‌دهنده است.*

لینک کوتاه

بازگشت به بالا

پست های مرتبط

اختلالات خواب و نحوه درمان آن

تاریخ: 1400/08/04

بازدید: 15372

1400

زمان مطالعه: 5 دقیقه دقیقه

دلایل متفاوتی برای به وجود آمدن اختلالات خواب وجود دارد،‌ ممکن است به خاطر مسافرت، استرس بیماری و غیره باشد. البته که متوجه شدن دلیل این اختلال برای از بین بردن آن بسیار مهم است اما تأثیراتی که بر زندگی افراد می‌گذارد بسیار مشهود و عمیق‌تر است.

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمدرس

@ins

telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button