نتایج جستجو

5722

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

573

انتقال به صفحه



فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی











متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
نویسندگان: 

علی زاده امین

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    1-7
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    331
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 331

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    272
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 272

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    6
  • شماره: 

    3
  • صفحات: 

    341-350
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    534
  • دانلود: 

    636
چکیده: 

سیستم بینایی ماشین، از جمله سیستم های جدید در زمینه تشخیص کیفیت محصولات کشاورزی است. سیب از جمله میوه هایی است که کیفیت ظاهری آن عاملی تعیین کننده در بازارپسندی این محصول بشمار می رود. تشخیص خودکار سیب های معیوب از طریق سیستم بینایی ماشین به علت توزیع ناهموار نور بر روی سطح آن ها و شباهت بین نقص های واقعی با تغییرات رنگ پوسته امری دشوار می باشد. بدین منظور در این پژوهش یک روش جدید برای تشخیص معیوب ظاهری سیب با استفاده از سیستم بینایی ماشین با ترکیب تصحیح خودکار نور، تعداد عیب ها، ارائه گردید. به منظور طبقه بندی نمونه ها، ابتدا هیستوگرام تصایور اخذ شده از آن ها بر اساس روش ترکیب خطی فضای RGB تصحیح و سپس تعداد 3 ویژگی رنگی و 11 ویژگی بافتی از آن ها استخراج گردید. بر اساس نتایج انتخاب ویژگی، بهترین ویژگی ها به منظور بالاترین دقت در طبقه بندی به ترتیب آنتروپی، انرژی، همبستگی و صافی محلی بودند. نهایتا به منظور طبقه بندی داده ها از دو طبقه بند ماشین ارتباط برداری (RVM) و ماشین بردار پشتیبانی (SVM) استفاده گردید. بر اساس نتایج بدست آمده دقت طبقه بند RVM در گروه سالم 95%، در گروه ناسالم 82% و در مجموع 5/88 % بدست آمده است، اما دقت طبقه بند SVM در گروه سالم 100%، در گروه ناسالم 23/94 % و در مجموع 11/97 % بود. بنابراین برای تشخیص نمونه سالم از نمونه ناسالم طبقه بند SVM با توجه به عملکرد مناسب تر نسبت به RVM با توجه به دقت بیشتر و خطای کمتر مناسب تر می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 534

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 636 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

افتخارنژاد ج. | بهروزی -

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    4-15
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    369
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

0

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 369

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    0
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    0-0
تعامل: 
  • استنادات: 

    4
  • بازدید: 

    265
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 265

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 4 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

مجازی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    65-71
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    962
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

در این تحقیق، مجموعه ای از نتیجه های آزمایشگاهی برای تشخیص هویت رسوب های تشکیل شده روی مبدل های حرارتی سیستم های خنک کننده یا مبدل های مشابه دیگر جمع آوری شده است. برای به دست آوردن این نتیجه ها، یک دستگاه پیلوتی شبیه ساز برج های خنک کننده طراحی شد. این دستگاه دارای قابلیت های گسترده ای از جمله توانایی به کارگیری سرعت جریان ها و شارهای حرارتی مختلف، در سه مبدل حرارتی را دارا می باشد. با تغییر شیمی آب و به کار گیری فرمولاسیون های گوناگون، ماهیت رسوب های ایجاد شده روی سطح های داغ با استفاده از میکروسکوپ الکترونی (SEM) مجهز به EDX مورد آنالیز قرار گرفت. شار حرارتی المنت ها 104 × 46.9 تا 1.45×105 J/m2. sec که با توجه سرعت خطی جریان سیال عبوری از روی سطح، دمای پوسته آنها در محدوده 80 تا 230 درجه سانتی گراد حفظ می شود. سرعت جریان های استفاده شده در این بررسی 12/0 و 46/0 متر بر ثانیه هستند. فسفونات ها و پلیمرهای متداول به عنوان بازدارنده های رسوب بررسی شدند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 962

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

دهقان منشادی فرشته

نشریه: 

مجازی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    112-112
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    412
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

هدف از این مطالعه بررسی حساسیت برخی میکروارگانیسم هایی است که به طور شایع از کانال ریشه جدا می شوند. در این مطالعه کلسیم هیدروکساید در ترکیب با چند ماده حامل با روش Agar diffusion می باشد. به همین منظور استوانه های استنلس استیل روی هر کدام از واسطه های تلقیح شده قرار گرفتند و داروهای آزمایش و کنترل آنها درون استوانه ها جای داده شد. نواحی مهار رشد اندازه گیری گردید و پس از دوره Incubation برای هر پلیت گزارش شد نتایج به طور آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. Enterococcus faecalis مقاومترین گونه بود در حالی که پورفیروموناس جینجیوالیس و پره وِتلا اینتر مدیا قرار داشتند. ترکیب Ca(OH)2+CMCP+glycerin بزرگترین ناحیه مهار رشد باکتری ها را در مقایسه با داروهای دیگر به طور آزمایشی نشان داد. نتایج حال نشان داد که باکتری های گرم منفی بی هوازی به خمیر کلسیم هیدروکساید حساستر از میکروارگانیسم های گرم مثبت Facultative می باشند.  

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 412

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

مجازی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    97-105
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    395
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

تحقیق حاضر از تیرماه تا مهرماه سال 1375 روی میگوهای پرورشی منطقه حله انجام شد. طی یک دوره پرورشی بیش از یکصد عدد میگو از گونه Penaeus semisulcatus در اندازه های 12 تا 20 سانتیمتر مورد آزمایشات پاراکلینیکی قرار گرفتند. بر این اساس میگوها در تمام مراحل رشد خود زمینه ابتلا به تک یاخته زئوتامنیوم (Zoothamnium) را دارا بوده و با افزایش دوره پرورش تعداد میگوهای آلوده نیز افزایش می یابد. علاوه بر این مشخص شد پوسته خارجی میگوها نسبت به سایر اعضا بیشتر در معرض ابتلا قرار دارد. میزان شیوع از تیرماه تا مهرماه بترتیب 5 درصد، 20 درصد، 19 درصد و 17 درصد مشاهده شد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 395

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1401
  • دوره: 

    11
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    65-84
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    24
  • دانلود: 

    27
چکیده: 

در این پژوهش اثر نانوذرات نقره و اسیدهیومیک بر برخی ویژگی های مرفولوژیک دانه رست کینوا تحت تنش خشکی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. آزمایش شامل سه سطح نانوذره نقره (صفر، 10 و 20 میلی گرم بر لیتر نانونقره)، سه سطح اسیدهیومیک (صفر، 100 و 300 میلی گرم بر لیتر) و سه سطح تنش خشکی (صفر، 6- و 12- بار) بود. بیشترین میزان بنیه ی بذر و سرعت جوانه زنی بذر در بالاترین سطح نانوذره نقره و اسیدهیومیک مشاهده گردید که نشان دهنده ی تأثیر مثبت نانوذره نقره و اسیدهیومیک بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و بنیه ی بذر کینوا است. با توجه به نتایج به دست آمده برخلاف نانوذرات نقره و اسیدهیومیک تنش خشکی منجربه کاهش درصد جوانه زنی و خصوصیات رشدی دانه رست کینوا شد.کاهش جذب آب توسط بذر در شرایط تنش خشکی سبب کاهش فرایندهای فیزیولوژیکی و متابولیکی بذر می شود. نانوذرات می توانند به دیواره سلولی نفوذ کنند و منافذ جدیدی را برای نفوذ آب در پوسته بذر ایجاد کنند و به این ترتیب سرعت جوانه زنی را افزایش دهند. با افزایش غلظت نانوذرات نقره و اسیدهیومیک میزان پرولین، قندهای محلول، فنل کل، فلاونوئید و فعالیت آنزیم کاتالاز تحت شرایط تنش خشکی افزایش نشان داد که بیانگر نقش مثبت نانوذرات نقره و اسیدهیومیک برای افزایش تحمل به خشکی در گیاه کینوا است. در نتیجه کاربرد اسیدهیومیک در غلظت 300 میلی گرم بر لیتر همراه با 20 میلی گرم بر لیتر نانوذرات نقره برای بهبود جوانه رنی و رشد دانه رست کینوا تحت شرایط تنش خشکی توصیه می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 24

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 27 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

اسلامی علی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1351
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    2
  • صفحات: 

    1-10
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    331
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 331

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
litScript
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button