در این تحقیق تاثیر استفاده از رنگدانه های موجود در مواد گیاهی همچون فلفل دلمه قرمز(Capsicum annuum) ، گوجه (Solanum lycopersicum) و هویج (Daucus carota) که دارای بتاکاروتن طبیعی بوده و رنگدانه مصنوعی آستاگزانتین بر روی ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus sp., Agassiz, 1831) مورد مطالعه قرار گرفت. ماهیان با مواد غذایی که شامل 1000 میلی گرم / کیلو گرم استاگزانتین و رنگدانه های طبیعی به مدت 60 روز تغذیه شدند. میزان کارتنوئید موجود در ماهیان توسط آزمایشات طیف سنجی مورد بررسی قرار گرفت. در پایان آزمایش تیمارهای تغذیه شده با غذای حاوی رنگدانه شیمیایی آستاگزانتین درصد بیشتر تجمع رنگدانه در بافت خود را نشان داده (0.43±0.2mg/g) ولی تیمارهای تغذیه شده با غذای حاوی رنگدانه طبیعی نیز تجمع رنگدانه در پوستشان دیده شده که دارای مقادیر کمتری بود 0.35±0.2mg).