دو سری آمیدوآمین های مشتق پلی آمین خطی تری اتیلن تتراآمین و روغن کرچک ساخته و به عنوان عامل پخت برای پخت پوشش های اپوکسی به کار رفت. بررسی خواص مکانیکی پوشش های حاصل حاکی از آن است که پوشش های به دست آمده علاوه بر انعطاف پذیری بسیار مناسب، چسبندگی بالاتری را نسبت به پوشش های پخت شده با پلی آمین مشابه از خود نشان می دهند. همچنین افزایش میزان روغن کرچک سبب افزایش بیشتر انعطاف و چسبندگی پوشش به سطح شده و استفاده از سالیسیلیک اسید و دی متیل فرم آمید (DMF) سبب افزایش هرچه بیشتر عامل های یاد شده می گردد. با وجود بالا رفتن میزان جذب آب نمونه های پخت شده با آمیدوآمین نسبت به نمونه های پخت شده با آمین آلیفاتیک، به دلیل افزایش چسبندگی پوشش به سطح زیرین، میزان محافظت از سطوح در برابر آب توسط آنها بسیار بالاتر از نمونه های پخت شده با آمین آلیفاتیک می باشد.