در مناطق جنوبی استان هرمزگان گیاه گوجه فرنگی در تابستان از شدت گرما به کلی خشک شده و از بین می رود به همین دلیل کشت آن در پاییز انجام می شود. میوه چی لنگرودی (Mivehchi Langrodi, 2000) پانزده رقم گوجه فرنگی را از نظر عملکرد و کیفیت در استان بوشهر بررسی و گزارش کرد که دو رقم Koral و Calj Hyb 579 از نظر عملکرد و خصوصیات مطلوب میوه نسبت به سایر ارقام برتر بودند. عدالتیان و همکاران (Adalatian et al., 2006) در مطالعه اثر رقم و زمان نگهداری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار رقم گوجه فرنگی، دریافتند که ارقام ارلی اوربانا 111 پتوارلی CH دارای بیشترین میزان مواد جامد محلول، بالاترین میزان اسیدیته و کمترین نوسانات عملکرد بودند. کشت و تولید خارج از فصل گوجه فرنگی یکی از زراعت های مهم کشاورزان استان های جنوبی کشور و منبع درآمد بالایی برای آن ها است.