در این پژوهش به بررسی اثر دو نوع جوانه زا به نام های لاک و پلی دی لاکتیک اسید با درصدهای وزنی متفاوت روی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی پلی لاکتیک اسید (PLA) پلاستیزه شده با ماده OLA با استفاده از آزمون های Differential Scanning Calorimetry ,Dynamic Mechanical Thermal Analysis و کشش پرداخته شده است. نتایج بدست آمده نشان داد که در حضور 20 درصد وزنی از OLA کرنش تا لحظه شکست به گونه قابل توجهی افزایش یافته و با این حال، باعث کاهش آنتالپی و درصد بلورینگی PLA می شود. برای مثال، در ترکیب 2.8 درصد لاک- 5 درصد پلی دی لاکتیک اسید- 20 درصد پلاستیزایزر، نرخ بلورینه شدن و آنتالپی در حدود نیمی از پلی لاکتیک خالص به ثبت رسید و برعکس با اضافه کردن عناصر جوانه زا هر دو پارامتر آنتالپی و بلورینگی به مقدار 14.75 J/g ژول بر گرم و %15.86 افزایش پیدا کردند. هم چنین پایین ترین زمان بلورینه شدن و دمای شیشه ای شدن مربوط به ترکیب 2.8 درصد لاک- 5 درصد پلی دی لاکتیک اسید- 20 درصد پلاستیزایزر با عدد 46 ثانیه بدست آمد.